Merhaba Anneler,
Kızımın bir süredir devam eden pişik sorunu vardı bu yüzden yeni bez arıyordum. Molfix Premium bu ay yeni bir bez çıkardı bende bu bezi denemek ve hassas cildi olan yavruma iyi gelip gelmeyeceğini görmek istedim.Bir süre kullandıktan sonra şimdi size gördüklerimi ve deneyimlediklerimi paylaşabileceğimi düşünüyorum.
Öncelikle, premium beze geçtiğimizden beri döküntüler geçti, isilik gibi gözüken sonra yaraya dönüşen tahrişleri oluyordu bunlar geçmeye başladı en önemliside yeni döküntüler çıkmamaya başladı. Yazın hava sıcak olunca, nefes alabiliyor olması önemli, pamuklu olması önemli zaten bebek cildi hassasken birde alerjisi güçlü bir bebek için çok zor oluyor. Sızdırma olayı da olmadı, bu benim için çok iyi çünkü uyku sırasında ya da dışarıdayken endişelenmiyorum.
Bezlerin dokusu da yumuşak, bebeğim rahatça hareket edebiliyor.
Fiyatı konusun performans ürünü diye bilirim verdiğim para ya değiyor. Ürün zaten yeni bir ürün bu ayın başında çıktı marketten değil internet üzerinden alış yapıyordum ama a101de şimdi indirime girmiş ben marketlerde satıldığını bilmiyordum instagram postundan gördüm. Hem performans hem ulaşılabilirlik açısından beğendiğim ve kullanmak devam edeceğim bir bez olmuş. Bu indirimler 3 ekim’e kadar devam ediyor denemeyen varsa şu an tam zamanı olabilir.