_Nohut_ Son 1 aydır bizimkide yüzünü göstermiyor, Ama öyle özledim ki 🥰 İnşAllah bu gidişimizde görürüz 🌸
Ecekrk Beautifulmom21 aynı durum 28-29 da makattı ama elini yüzünden adla çekmiyordu şimdi 35 haftadayız baş geliş o yüzden göremiyoruz bu gidişle doğumda görcez artık iyice merak sardı
Beautifulmom21 Ecekrk Gerçekten insan merak ediyor bide büyüdükçe yüzü netleşiyor ya hayırlısı nasip böyle demekki bizimkide doğuma da az kaldı 😅
Beautifulmom21 irem88 Hahah benimkide kız bu kızlar süprizi seviyor demekki 🥰 Prensesler nazlı olcak 🥰🥰
Beautifulmom21 Sumisali_ Nasip böyleymiş sağlıklı sıhhatli doğsunlarda artık doğumda görmeye razıyım inşallah 🥰🙏🏻
Beautifulmom21 Mervee68 Yaa ne güzel şanslısınız vallahi maşallah fotojenik sizin bebiş 😅 Bizimkide keyfi isterse 😂
Beautifulmom21 Bo16 Amin canım inşallah hayırlısıyla doğurmak nasip etsin Rabbim hepimize inşallah bebeklerimizi bize bağışlasın ☺️🙏🏻
Eso51 Defalarca gördük ama hep uzaylı gibiydi🤣 sadece bir kere net şekilde gorebildik artık hep sırtı dönük 38+2 yiz 🤣doktorum anca doğunca diyor
Beautifulmom21 Eso51 Hahah gerçekten detaylıda gördüğümde anlamamıştım yüzü neresi 🤣 doktor diyor burası ayağı felan ama anlamıyorsun net değil 😅
eylulus Beautifulmom21 bas asagi dondugunden beri yuzunu falan goremedik oglumuzun ondan once de hep eli yuzundeydi goremedik detaylida yarim gorduk o kadar surpriz bebek geliyorr
minihanim-01 Beautifulmom21 benim bebeğimde aynı yüzü suya dönük ve baş aşağı pozisyonda yüzünü göremedik ayrıca siyah beyaz ultrasonda hiçbir şey vermiyor doktor sadece değerlerine bakıyor sağlıklı diyip gönderiyor,aşırı gıcık oluyorum
Beautifulmom21 minihanim-01 Ay bende öyle yaa yüzü gözükmüyor diyo kestirip atıyor bide okadar heyecanla gidiyoruz 🥲
GamzeOnderTasal Beautifulmom21 36 haftaligim ve ilk defa on gun önce gördüm desem 🤣 sürpriz yumurta 😂🥰 o da net degil yani yan falan yattim artik evirdik cevirdik oyle 😂
Beautifulmom21 GamzeOnderTasal Yaa birdahaki gittiğimde kontrole söylüycem doktora valla ilk bebeğimiz çok hevesliyiz doğru düzgün göremedik yavrumuzu 😞🥹