Beautifulmom21 Kızlar 31+1 hamileyim bebişim başaşağı pozisyonda birtürlü yüzünü göremedik ultrasonda pozisyonu böyle olup yüzünü gören oldumu ayyy acayip merak ediyorumm bu gidişle doğumda görcez kızımızı 🥹😁🥰
minnosbirkiz Beautifulmom21 aynı dertten muzdaribiz 😂 31e giricez, en son yüzünü 22 haftalıkken detaylıda gördük, dahada göremedik 😂 keşke gösterse çok merak ediyoruz ya 😂
aslhnkrts9 Beautifulmom21 22 haftadan beri kafası yarım olarak durdu kızım doğmadan bi hafta önce yarım yamalak görmüştük ama ne gördüysek aynısı geldi 😂
arcmom Beautifulmom21 bizimde aynı dönmeden öncede pek gösterdi diyemem zaten hep ellerini koyuyordu yüzüne oğlumun öyle belirgin şekilde bi ultrason görüntüsü yok yani..😅 artık doğunca görürüz sürpriz🥹 sağlıkla gelsinler 🍀🍀
Beautifulmom21 minnosbirkiz Ayy bizde öyle ya detaylıda gördük sadece okadar merak ediyorum ki çatlıycam 😅 Yanlız değilmişim demekki 😁
Beautifulmom21 arcmom Tabiki sağlıklı gelmesi çok daha önemli Rabbim hepimizin bebişlerini korusun canı sağolsun artık ne yapalım süpriz olcak 🥰🐣
melike180423 Beautifulmom21 33+1 bizimki de gostermiyo yuzunu ya eliyle kapatiyo ya basini ceviriyo tam goremiyoruz 🥹
arcmom bizimki detaylıda bile tek tek gösterdi burnu ayrı çenesi ayrı gözler ayrı bütün bi görüntü alamadık maalesef sonrada hiç göstermedi zaten baş aşağı döndüyse artık görmemiz mümkün değilmiş 😁😁
Beautifulmom21 arcmom Aynısını doktorumda dedi artık süpriz dedi pozisyondan zor dedi görmemiz ne yapalım artık sağlık olsun ☺️🐣
irem88 Beautifulmom21 benimde s7 aydan beri baş aşağı asla görmedim ondan sonra bende çok merak ediyorum çok gizemli bir kız artık doğumda nasipse görcez bakalım nasıl bişey🤭
Beautifulmom21 irem88 Hahah benimkide kız bu kızlar süprizi seviyor demekki 🥰 Prensesler nazlı olcak 🥰🥰
Sumisali_ Beautifulmom21 ayy vallahi aynı durumdayız elinden kolundan başka bişey göremedik ne detaylı da ne de diğer ultrasonlar da hiç yüzünü göremedik.34+1 olduk artık umudum kalmadı doğunca görücez artık.
Beautifulmom21 Sumisali_ Nasip böyleymiş sağlıklı sıhhatli doğsunlarda artık doğumda görmeye razıyım inşallah 🥰🙏🏻
Mervee68 Beautifulmom21 Ben bu konuda çok şansliyim ya her gittiğimde mükemmel pozlar veriyor 32+ da gittiğimde dönmüstü genede yüzü görünüyordu çok güzel resimlerimiz var 😍
Beautifulmom21 Mervee68 Yaa ne güzel şanslısınız vallahi maşallah fotojenik sizin bebiş 😅 Bizimkide keyfi isterse 😂
Bbgmsc Beautifulmom21 demek normalmiş, 32.haftada çok net görmüştük,sonra baş geliş oldu. 34’te göremedik yüzünü. Şu an 36+3’üm, pazartesi kontrolüm var, inşallah gösterir yüzünü 🥰🙏🏻
Bo16 Haftamdayıım bizimki baş aşağı bide elleriyle yüzünü kapatıyor bi burnunu agzini gordum geçen ay da aynısını yaptı göremedim Sağlıkla gelsin de Allah izin verirse hepimizin bebekleri
Beautifulmom21 Bo16 Amin canım inşallah hayırlısıyla doğurmak nasip etsin Rabbim hepimize inşallah bebeklerimizi bize bağışlasın ☺️🙏🏻