SanBMom minnikkksevdammm uyuyordum böyle nasıl desem bi anda idrar kaçırma hissi gibi ama idrar olması mumkun değil şeffaf renksiz ve çok fazla bir su geldi
2mucize gzm_42 33 hafta da 1700 dedi kilosuna bizde iki hafta gerilik var o yüzden erken alırız falan dedi merak ettim sizinkilerin kilosunu da
gzm_42 2mucize her bebek bir olmuyor maalesef canım benim mesela ilk oglumdayken bu aylarda 3 kiloya yaklaşmıştı ama bunlar ikiz olunca geriden geliyorlar pazartesi kontrolüm var ama sürekli alttan vuruyor bebeğin teki bide ztn tek yumurta ikizleri oldukları için daha fazla bekletmezler 35 36 haftalık alırım dedi pazartesi de ztn 35 haftalık olacaz heran alabilirler doğuma önemli olan sağlıklı olmaları kiloyu nasıl olsa alırlar takma kafana ama doğum olasıya kadar kilo alacak şeylerden ye kuruyemiş kaşar peyniri muz ben en çok muz yemiştim ilk oglumdayken
2mucize gzm_42 çok sağolun hepimiz sağlıklı şekilde alalım inşallah bebislerimiz kucağımıza bende yemeye dikkat ediyorum hepsini
Gizemyksel Merhaba Allah analı babalı büyüttsün öncelikle 🤍 hep mi hareketliydi bebginiz. Sertleşmefen kastınız nedir b yere toparlanma gibi mi? Benim bi yere toparlanıyor çok acıyor bazen . Nazende aşırı derecede sert oluyor karnım? Birde keseniz neden yırtılmış tam olarak çok soru sordum lohusa halinizle kusura bakmayın 🤍
SanBMom Gizemyksel Kesemin neden yırtıldığını hiç bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi herşey çok ani oldu, suyum gelmeden 1 saat önce bebek karnımın üst tarafına toplandı ve hareketleri kesildi ama o bir saatten önce inanılmaz hareketliydi hatta eşimle şakalaştık çıkası var herhande diye gün boyu inanılmaz hareketliydi. Benimde aşırı acım vardı en çok belimde ağlatacak bir acı ağrıydı
Ayaz_Aybars_mom SanBMom kendi dogumumu yazmissin kuzum sanki bnmde 34 6 da aniden suyum gelmesiyle uykudan uyandim bel agrisina bir baktim pijamam islanms işedim sandim ama.malesef durduramayinca anladim 15 gun kuvezde kaldi yavrum bu ins kalmaz bnmde ilki erkek ve cok hareketliydi bunu dha hissetmiyorum ama buda erkek sanirim bi ole bi bole diyolar cinsiyet icin detayli bekliyorum smdi kesinlessn diye 😊 peki bisi sormakta istiyorum simdi benim erken dogumum var bu gebeligimde mesela doktora aciklasam erken dogum olmustu diye bu ciger gelistirici dediginiz igneyi yaparlarmi kuveze girsin istemiyorum onu vurulan kuveze girmiyor sanirim ben anlamadim ya cok korkuyorum
SanBMom Ayaz_Aybars_mom bence doktorunuzdan bunu kesinlikle isteyin çünkü kim erken doğurduğumu duysa ikinci olacağı zaman da aynı şekilde olur dedi benim pek fikrim yok ama çevrem bu şekilde söyledi bence kesin doktorla bir görüşün
Ayaz_Aybars_mom SanBMom valla benimde duydugum onu vurulan erkende olsa kuveze girmiyor 34 haftalik dogum yapan cok anne var bebekleri girmemis kilosu bnle ayni olan bebeklerinin bu onemli bi igne demekki bnde bilmiyorum ki sormam lazim kontrole gittigimde kesinlikle
gzm_42 2mucize belki doğduktan sonra daha iyi alır kiloyu takma kafana canı içinde olsun bnim oglum 3585 kilo doğdu tombul tombuldu ama bu seferde zayıf 5 yaşında aman diyorum sağlığı yerinde olsun da kiloyu nasıl olsa alırlar 😀
gzm_42 2mucize aynen canım Rabbim evlatlarımızı korusun saklasın onlar hasta olsa bizim canımız acır ben ilk oglumdayken oğlum ağlayınca bende sürekli ağlardım hahahah çok komikti annemde bana gülerdi bsy yok bebek bu agliyacak derdi ama şimdi tecrübe sahibiyim 😂😂❤️
fztanne1 yiladiz bende aynı şeyleri yaşıyorum . Karnım taş gibi sertleşiyor . Nstde sancılarım çıkıyor ilaçlar içiyorum şu an 32 deyim 😒
yiladiz fztanne1 ne ilacı içiyorsunuz acaba ben multivitamin demir ve magnezyum içiyorum. Sancınız kaç çıkıyor nstde
fztanne1 yiladiz ben Nidilat, magnezyum , demir ilacı içiyorum. Ama 34 e ulaşırsam doktor nidilatı kesecek. Sizin haftalar artık risk oluşturmuyor fazla o yüzden ilacı kesiyorlar . Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻😌
fztanne1 yiladiz sancımda karışık baya yüksek çıkıyor , bol su içmenizi öneririm çünkü hastaneye yatınca ilk dedikleri şey bu. Günde 5-6 litre kadar tüketmelisiniz. Sancı düşsün diye verilen serum suyla eş değer ☺️