isiksinem45 Kbraaa19999 Bende acı ekşi ne varsa yiyorum aynı siz gibi benim bebişte erkek hayırlıca sağlıklıca sıhhatlica kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
EsilaMiracAyazEren_Moms melissannesi deli gibi tatlı zaafı olan ben hamile olduğumu öğrendim öğreneli tatlıdan midem bulandı. Gece gündüz elimde turşu kavanozuyla geziyorum 😂
Kbraaa19999 melissannesi saglikli ve en önemlisi hayirli evlat olsun canim cinsiyeti hic önemlj degil bence 🤗
Nzlcn27 melissannesi 16 haftalık olduk cinsiyetimiz oğlan ye tatlıyı doğur hakkıyı olayı yalan cnfjfjnf hergün limon yiyorum elmama bile limon sıkarım ekşi şeylere zaafım var 😂
Balbebek012 melissannesi kızımda ekşi yedim Oğlumda tuzlu ve hamur işi Şimdi deli gibi tatlı tuzlu ekşi her şey yiyorum daha cinsiyetimiz belli değil 🫶🫢
Seymax melissannesi 5. Aya kadar sürekli ekşi canım istiyordu limona ekmek banmışligim var öyle düşünün 😂sonrasında tatlıya inanılmaz düştüm bebisimiz erkek 9. Aydayiz bakalım
Minikklerinannesi5 melissannesi bende ilk 2ay ekşiciydim Şuan 6 aylık hamileyim aşırı tatlı yemek istiyorum cinsiyetimiz kız 🩷🌸