melissannesi Kbraaa19999 yok ben teori değiştiriyorum artık ye ekşiyi getir erkeği yani bu ne☺️😁😁 Hayırlı olsun tatlım🩵
Kbraaa19999 melissannesi bencede hic onunla alakası yok canim benim nasipse 2. Oglum olacak ilk oglumda tatlı krizine giriyordum bu oglumda eksi acı resmen aşk yasıyorum eksiyle acıyla 🤗
Rojin__321 melissannesi 2 aylık hamileyim ne tatlı çekiyor ne ekşi canım hicbisey yemek istemiyor ama böyle hafif ekşi elma çok hoşuma gidiyor
Ndaaa41 melissannesi vallaha ekşi yedik yedik. Doktor erkek gibi dedi ama net değilim tahminine göre öyleymiş.oyüzden bunlara inanmıyoruz 😂😂
Rabiamina melissannesi benim bir şey değişti desem yalan olur. Şimdi su fazlalığından dolayı şekerle arama mesafe koydum mecburen ondan tatlı şeyler canım istiyor çünkü hiç tüketmemeye çalışıyorum 😊
Minnaksever melissannesi her taraftayim ilkinde de başta ekşi sonra tatlı yedim bunda başından beri hepsini yedim ikisi de kız 🤣
busra_basturk melissannesi Bende tatlıcıyım 6.aydayız oğluşum olucak ve kilo almaya başladım miğde bulantılarından dolayı baya zayıflamıştım evde ne bulursam yiyorum desem yeridir ve canım sürekli birşeyler çekiyor 😅 biraz fazla istekli benim oğlan
melissannesi busra_basturk bende kızımda ilk 5 ay hiç bişe yiyememiştim sanırım son aylar iştah açılıyo Ye afiyet şifa olsun☺️🌸
Edanurylm melissannesi ya çok erken öğrenmişsiniz maşallah ben kızımı 15 haftalıkken öğrendim şimdi 11+4 haftalığım 14 ekime perinatolojiye sıra aldım 14 haftalık oluyor kesin öğrenirim zaten
Kbraaa19999 melissannesi saglikli ve en önemlisi hayirli evlat olsun canim cinsiyeti hic önemlj degil bence 🤗
Edanurylm melissannesi daha çok var ben nasıl dayanacam çok merak ediyorum gerçekten ikinci olunca insan daha çok merak ediyor