Hka_hilal Alparslanyigit19 ben 28. haftadıyım, bu hafta başlıyorum hem bebişin eşyalarını yıkamaya hem de bavul hazırlamaya
Alparslanyigit19 Hka_hilal en iyisini yaparsınız bende herkes hazırlamış kutulardan çıkardım yarın yıkarım Allah nasip ederse
Merve32- Alparslanyigit19 rahat ol ben de hazırlamadım daha 33+5 35. Haftaya gireceğim pazar günü 😂🙈 hazırlarız bakalım bu haftalarda ☺️
Alparslanyigit19 Merve32- valla herkes hazırlamış baktım hemen koyuldum kutulardan çıkardım ayırdım kıyafetleri felanda yarın yıkarım inşallah ☺️😄
Svllkccc Alparslanyigit19 evet evet başlayın zaten yıka kurut ütüle derken 2 günü buluyor ayrı ayrı yıkanıyor sonuçta battaniyeler renkliler beyazlar vs. Ben ütülediktwn sonra hastaneye getirceklerimi de katlayıp hazırlayıp koydum hemen kenara daha rahat oldu gerisini dolabına yerleştirdim
Babycome123321 Alparslanyigit19 bende başlamadım sadece başlamayı düşünüyorum ama düşünmeden öteye geçemedim 😂 sözde geçen hafta kıyafetleri yıkayacaktım bu haftaya salladım bu hafta da kalır büyük ihtimalle 30+6 dayım
Alparslanyigit19 Babycome123321 hemen koyuldum valla herkes hazırlamış baktım geç kalmayım dedim Allah korusun acil bir şey felan olur zaten bu aralar rüyalarımda hep doğum yapıyorum 😄😄
Wg12 Alparslanyigit19 yap Gitsin ya Dolapta duracağına Valizde dursun En azından erken bişiy olduğunda bide onun Telaşına girmeyiz benden çok eşim ısrar etti zaten yapim diye nolur nolmaz dedi 😁
Alparslanyigit19 Wg12 iyi yapmışsınız valla bende hemen koyuldum yapılcaklara bitiririm inşallah gününde de kucagımıza alırız hepimiz inşallah
Alparslanyigit19 adamama bende 28. Haftada almıştım hepsini bir aldım o zaman a kadar bişey almamıştım ufak tefek şeylerin dışında kıyafetleri felanda hep o hafta aldım başla bence insan karar veremiyor alırken bile yada ben çok kararsızım ☺️
busrasya Alparslanyigit19 28 de falan hazırlamıştım şuan 32 deyiz çalışıyorum 37 ye kadar da çalışmayı düşünüyorum o yüzden ağırlaşmadan erken hazırlayayım demiştim bir iki eksik var tabii ki onları da tamamlarım artık sağlıkla gelsinler
Alparslanyigit19 busrasya amin inşallah en güzeli erken hazırlamak tabi bende hemen koyuldum işin ucundan bakalım
eylulicten Alparslanyigit19 2 sene önce 16 kasımda doğdu minnoşum ❤️ Kasım ayı benim için özel 2 yaşına girecek. Fazla bir şey almayın 1 takım hastane çıkışı. Depend bolca alın Bir de soğuk havaya karşı kalın bir tulum. Ben valizle gittim ama boşa gitmişim
Alparslanyigit19 eylulicten bende çok fazla bir şey almadım etrafımda herkes öyle dedi evet bende bir tane tulum aldım kalın kış ayı malum fazla bir şey almadım çok şükür eksiğide yok sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah
Buse_T Bende bugün 31. Haftama girdim ilk doğumum olucak çantayı bende bu günlerde hazırlamayı düşünüyorum siz hastane çantasına tam olarak neler koydunuz
Ece94 Alparslanyigit19 32.haftamda odasını hallettim kıyafetlerni hallettim. Hastane çantası kaldı şimdi 33 haftalığım
ssevilmommy Alparslanyigit19 30. Haftamdayım yıkadım ütüledim 32. De hastane çantalarımı hazırlayacagım
Elifinannesi33 Alparslanyigit19 bende öyleyim annemler uzaktalar o yüzden eve gelip yapacak biriside yok şimdiden hazırlayın 35. Haftaya geldim artık zorluyor biraz fazla yorulunca beni😅 birde 3 yaş kızım var işimi riske hiç atamadım valizde ne olur olmaz diye ona bile yedek kıyafet koydum acil durumda ailecek hastanedeyiz
Alparslanyigit19 Elifinannesi33 çok iyi yapmışsınız valla bende başladım kıyafetlere çıkardım ayırdım yıkıycam bakalım