Alparslanyigit19 Kızlar doğum 18 Kasım olarak gözüküyor daha hazırlamadım çantamı ilk gebeliğim kıyafetleri felanda yıkayıp utulemedim ne zaman yaptınız kaçıncı haftada yapmayalım
Wg12 Alparslanyigit19 ben hazırladım 31. Haftamda şuan 32 yim biraz erken yaptım sonradan uğraşmamak için son aylar zor gelir diye 34 de yapmayı düşünüyordum aslında
Svllkccc Alparslanyigit19 ben 30cu haftamda başladım şuan hazır sadece isimli nevresim vs söylemiştim onlar gelince yıkanacak ütülenecek.Ekim sonu kasım başı bizimde inşallah şuan 34+5 haftalık erken yaparsanız sizin için daha kolay olur insan ilerleyen zamanlarda zorlanıyor
minnikkksevdammm Svllkccc tulum yaptırdınız mı yaptırdıysanız sayfa ismi söyler misiniz memnun kaldıysanız 😍
Alparslanyigit19 Svllkccc bizimde 32+4 şuan da bende başlayım inşallah bende Kasım başı olur diye düşünüyorum tabi ilk doğum da olacağı için nasıl olur bilemiyorum
numix haftada kıyafetleri yıkayıp ütüledim, şuan 32 haftalık olduk bu hafta da hastane çantasını hazırlıcam
Fulya90- Benim kasim 20 görünüyor doğumum ama sezeryan olacağım için 6 veya 10kasim diye tahmin ediyorum benim bebek çantam hazır ne olur ne olmaz diye bu hafta kendi eşyalarımı hazırlicam artik
zeynopella Bence daha fazla ağırlaşmadan yap canım benim her şey hazır sadece hastane çantası kaldı ona da koyacaklarımı ayarladım valiz arayışındayım sadece.
Alparslanyigit19 zeynopella başlayım bende yapmaya o zaman benimde herşey hazır yıkanacak sadece anne Bebek bakım çantası almadım karar veremedim onada inşallah alırım Onuda
minnikkksevdammm zeynopella valizler çok kalitesiz ve aşırı pahalılar ya 🙈 bir tek bana mı öyle geliyor 🙈
Wg12 Alparslanyigit19 yap Gitsin ya Dolapta duracağına Valizde dursun En azından erken bişiy olduğunda bide onun Telaşına girmeyiz benden çok eşim ısrar etti zaten yapim diye nolur nolmaz dedi 😁
Svllkccc minnikkksevdammm müslin tulum şapkası yastık ve müslin örtü set olarak yaptırdım çok güzel oldu littlebaby_tr sayfanın adı 🫶
Elifinannesi33 Alparslanyigit19 ben 32. Haftada hazırlamıştım herşeyi ne zaman doğum olacağı belli olmaz 40 haftaya göre 9 kasım ama ani durumda ortada kalmayıda istemem
Alparslanyigit19 Elifinannesi33 doğru söylüyorsun canım bende 32+4 haftamız başlayım bende yapmaya bende geç kalmak istemem hele acil bir durumda kimsemde yok gurbetteyız eşimden başka kimse yok doğuma annem gelecek ama inşallah zamanında burda olur
Svllkccc Alparslanyigit19 evet evet başlayın zaten yıka kurut ütüle derken 2 günü buluyor ayrı ayrı yıkanıyor sonuçta battaniyeler renkliler beyazlar vs. Ben ütülediktwn sonra hastaneye getirceklerimi de katlayıp hazırlayıp koydum hemen kenara daha rahat oldu gerisini dolabına yerleştirdim
zeynopella minnikkksevdammm Evet katılıyorum 🥲 içime sinen bir şey bulamadım hiç. Çanta önerisine açığım 😂
Elifinannesi33 Alparslanyigit19 bende öyleyim annemler uzaktalar o yüzden eve gelip yapacak biriside yok şimdiden hazırlayın 35. Haftaya geldim artık zorluyor biraz fazla yorulunca beni😅 birde 3 yaş kızım var işimi riske hiç atamadım valizde ne olur olmaz diye ona bile yedek kıyafet koydum acil durumda ailecek hastanedeyiz