Mucize2 Merhabalar ikiz bebişlerime hamileyim ve gebeliğin başındayım,Gaziantep’te iyi bir hastane ve doktor arayışındayım defa life bikaç kere gittim ama doğum nasıl doktorlar iyimi bilmiyorum tecrübelerinizi ve Önerilerinizi bekliyorum.
turkan403 Mucize2 bossan hastanesi sema iyicankosker var kesinlikle tavsiye ederim iki gebeligimi de takipini o yaptı doğumum yaşamda olmustu benm suan bosaan hastanesinde herkes cok memnun
balim-58 balim-58 ona da gidip çok memnun kalanlar var genelde gebelik oluşmasında çok iyi diye duydum
Bctn1906 Bebekmert mlkkk Nazan Özdemir hastalarına karşı nasıl muayene ne kadar sürüyor, bir kaç yerde mesajlara bakmıyor yazılmış öyle mi?
beyzanururey Babyloadinggg hastane olarak bence çok güzel temiz 31 haftalık gebeyim o hastanede Uğurkan beye gidiyorum ben memnunum arkadaşım da orada doğum yaptı çok memnun kaldı inşallah benim doğumum da orada olacak
Bebekmert Bctn1906 3 yıl önce gayet iyiydi şuanda da iki kuzenim hamile onlar gidiyor gayet memnunlar ilk dogumlarini da o yaptırmıştı bilgili ve ilgili biri muayene yarım saat felan sürüyor bakması yorumlaması vs
mlkkk Bctn1906 gayet ilgili ve tatlı dilli sevecen bi doktor mesajlara bakmıyor olayını bilmiyorum hiç mesaj atma ihtiyacı duymadım açıkçası kimsenin özel doktoru değil hemen ulaşılabilsin,çok fazla hastası var çalışırken bakamaması ve evine geçince de mümkün oldukça bakıyor olması çok normla bence
Dlrdilara Bctn1906 muayenesi çok kısa sürüyor maalesef. Ben o yüzden bıraktım kendisini. Bir saat sıra bekliyorsunuz hastası çok yoğun ve beş dk hızlıca bakılıyor