Muhammedmomss Merhabalar idrar yollarındaki enfeksiyon için yaban mersini kurusu önerdi bi kaç kişi bana kullanan varmı hamilelikte bi sıkıntı olurmu veya faydasnı gören varmı 27 haftalık hamileyim
Emos42 Muhammedmomss ebe bana kurusunu değilde tazesini önermişti ama ben almadım unuttum daha doğrusu
Zehra-55 Muhammedmomss offff çok lezzetli hele de yoğurdun üstüne koyun birazcıkta Hindistan cevizi tozu muhteşemmm bi lezzet deneyin derim
numix Ben dut kurusunu duydum. Hatta benim de geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dut kurusu kaynatıp içiyorum arada
numix Muhammedmomss haftanız küçük değilse içebilirsiniz.Ama abartmamak şartıyla. Ben sadece bir bardak içtim hemen etkisini gösterdi
gaydirigubbakcemilem Muhammedmomss kızılcık içiyorum ben kaynatıp ara ara. Ama dut kurusunu bilemiyorum doktora danışman en güzeli
Muhammedmomss numix 27 haftalığız yaban mersinini deneyimde geçmezse onlarıda denerim doktora danışarak
Muhammedmomss sacmalamakizim evet kızılcıkta yaban mersinide kullanıyo görümcem bu ikisiyle geçti onunki