Dilankrca Kızlar çin takvimi hakkındaki tecrübeleriniz neler sizde çıktımı sonuç Annem çok inanıyor çin takvimine kesinlikle doğru vs diyor yanlış diyenler yaşını adet tarihinş kessin bilmiyor diyor bu derece siz en doğru şekilde yapıp nasıl sonuçlar aldınız merak ediyorum? Mesela 21 yaş ful kız çekiyor ocak ayı dışında 21 yaşında olup bunun tersini yaşayan oldumu ? :)
_Mother_ Dilankrca anneniz hangi siteden bakıyor acaba veya görüntü varda takvimin rica etsem atarmısınız 💝
aysegul2812 Dilankrca benim de tuttu çin bizden 1 yıl öndeydi sanırım ona göre yaşınızı hesaplayıp bakmak gerekiyor diye biliyorum bizim kız çıkmıştı bebişimiz de kız
_Mother_ Dilankrca siteden siteye farklılık gösteriyor aslında benim sabah gazetesi hariç hepsinde erkek görünüyordu ama kız dedi doktor bu arada önceki gebelikler tutuyor bu tek tutmadı
Dilankrca LionsMom bende çok inanmadım ama çıktı diyen var çıkmadı diyen en yakınımdan iki kişininki tutunca merak ettim insan çok merak ediyor
Dilankrca _Mother_ alla alla hiç farklı görmedim açıkcası bakacağım bende direkt yaş ve aylar var benim baktığımda
_Mother_ Dilankrca aslında görsellere baktım aynı evet ben mayıs ayında hamile kaldım normalde 23 yaşındayım ama Çin takvimine göre 24 oluyor mayıs ayı erkek olarak görünüyor ama otomatik hesaplamada farklı çıkıyor anlamadım olayı 😅🤣 o yüzden anneniz emin ise ya bildiği teori veya site vardır diye sormak istedim 💝
karkneliff Bende çin takvimine baktırdığımda erkek diyordu, ama 27 haftalık hamileyim kızımız olacak, hiç inandırıcı gelmemişti o zamanlar da çin takvimi
_Mother_ Dilankrca tamam canım öğrenince yaz mutlaka Ben tüm Çin takvimi sitelerinden baktım otomatik hesaplamalar dan 😅🤣 Sizin gebe kaldığınız ay ve yaş nedir maya takvimine göre bakim bak o çoğunlukla tuttu
Nuryakup Valla ben inanıyorum şahsen ilk kizimda da tuttu buda kız gösteriyordu kız olduğunu öğrendim yaşım 20 bu arada çoğu kişinin tutuyo ama bence