Keremeral ZSK profilinize baktım şimdi bursadaymışsınız ben de bi önceki gebeliğimde songül hanıma gidiyordum fakat 11 haftalıkken kaybettik
Keremeral ZSK teşekkür ederim çok istiyorum bende 10 ekimde kürtaj oldum heralde çok düşünüyorum olmuyor sizdeki bu hamileliğinizde belirti yaşadınız mı ben bi öncekinde hiç yaşamadım
ZSK Keremeral inşallahhh olur hiç takılma stres yapma. Ben döllenmede bile mide bulantısı yaşadım ve ağzımda sürekli metalik tat vardı. Dr a sordum çok nadir anne aşama aşama hisseder dedi.
haziransekiz Keremeral eğer çok düşünürseniz kafaya çok takarsanız olacağı varsa da olmaz. Akışına bırakın bakın ummadığınız anda nasıl da oluveriyor🙏🏼
Keremeral ZSK maaşallah allah bağışlasın benimde 15 yaşında bi oğlum var bu ikinci evliliğim ve eşimin yavrusu yok çoookkk istiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
AyEr Keremeral bende kurtajdan 3 ay sonra korunurken hamıle kaldım 😂şaka gibi ama hayırlısı buymus uzulmeyın psıkolojıkmen olmayabılıyor❤️
Esrayusuf AyEr özel değilse merakından soruyorum nasıl korunarak hamile kaldın çoğu kişi diyorda ben neden kalamıyorum 😂