xAnneyiMx merhaba, benim ilk hamileligimde plesanta prive totalis vardı en kötüsü rahme yapışmış bile dediler beşinci aydan itibaren sürekli kanamalarim oldu defalarca hastaneye yattım iğne ve ilaçlarla tuttular bebeği hatta rahmin alınabilir tekrar hamile kalamaya bilirsin cocukta yaşamaz bile dediler gittiğim özel doktor beni kabul etmedi başka hastaneye yönlendirdi sonra ben özel riskli gebelik doktoru buldum çok güzel süreci yönetti 5. Ayında ve 7. Ayında hastaneye yatmistim hiç almadılar bebeği durdurdular kanamayi 34. Haftada yine şiddetli kanama ile gittim plesanta prive kaynaklı zaten hep yatarak hamilelik geçirdim neyse sonuç olarak 34 de almak zorunda kaldı artık o kısımda tuttamam dedi acilmada var plasentada patlamıştı ama rahmim alinmadi biraz oynamış sonlara doğru yani umut var son aya kadar herzaman hareket edip oynar bir kaç santim bir kaç santim olarak kayıyor hiç canını sıkma sen daha baslardasin o hareket eder doktorlar en kötü halini konuşuyor ben atlatıp doğurdum kuveze girdi ama olsun şimdi ikinciye hamileyim ve doktor yine olabilir dedi şans süslü süslü gezip hiç sorun yaşamayan hamilelere hep ozenmisimdir şimdi gene evde yatıyorum yine progestenlar vs kan uyusmazligida var ☺️