Hulo2105 Anneeadayi3 yok zaten biberon verme taraftarı değilim dolapta süt var onu bile vermedim. Ayakta emzirince emdi🥰
Betul-97 Hulo2105 Çok tayzikli sütünüz geliyorsa da elinle biraz sağ benim de bazen tayzikli oluyor boğuluyor çok geldiği için biraz sağıyorum iyi oluyor. Bebişlerimizin dili daha yok neyi olduklarını yaşayarak öğreniyoruz her şeye ağlıyorlar acaba aç mı acaba neyi var diyerek her şeyi yapıyoruz. 50 günlük oldu bebeğim her şeyi merak ediyor etrafını inceliyor bu sefer uyuyamıyor uyuyamadıkça da huysuzlanıyor bu aralar uyumakta birazcık zorlanıyoruz çok huysuzlanınca yıkıyoruz daha kolay uykuya dalıyor😊😊
minismom Hulo2105 kabızmı ? Bi cay kasıgı hakiki zeytinyagı icirebilirsin kulak pamuguylada poposunu uyarabilirsin doktor tavsiye etmisti bana
Hulo2105 minismom hala yapmadı kakasını bana da kabız gibi geldi ama 1.5 aylık bebek neden kabız olur ki😢 hakiki zeytinyağı bulamam ama poposuna süreceğim sanırım
minismom Hulo2105 sadece anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar yapmaması normalmis ama zorlanıpta yapmıyosa poposuna sur biraz bisey olmaz popo uyarıldıgı icin hemen yapıyo
Hulo2105 minismom sürdük 1-2 damla da içirdik dün saat 4 gibi uyguladım 6 da falan yaptı ama derdi başkaymış sanırım yapsa da susmadı…
Gul-5757 Betul-97 bence de ben bir süre gaz damlası kullandım 2 hafta kadar işe yaramadı bırakıp kendim çıkarınca rahatladı çocuğum
Betul-97 Gul-5757 Çoğu kişiden öyle duyduğum için kullanmıyorum kendimiz masaj yapıyoruz, bacaklarını bisiklet kullanıyor gibi çeviriyoruz, 5 dakika emzirip hemen gazını çıkarıyorum sonra emzirmeye devam ediyorum baya faydası oldu çok daha rahat şu an şükür
Gul-5757 Hulo2105 benim sürümde öyleydi oğlum 2 aylık olunca alıştı öyle hızlı gelmesine daha rahat içiyor biraz dayanın
minismom Hulo2105 iste bu zamanlarda baslıyo gaz 3. 4. Aya kadar devam ediyo gaz masajı falan yapın surekli bide sutun tazyikli oldugundan emerken havada yutuyo olabilir oda gaz yapar kıyamam bi an once gecer insallah
Hulo2105 minismom kolik sanıırm evet çok moralim bozuk mental olarak çöktüm sürekli ağlıyor özellikle gece uykuya geçerken kızıp bağırınca da ben ağlıyorum kendimi suçlu hissediyorum 😔
minismom Hulo2105 kıyamam ya sende daha lohusa sayılırsın zor gunler ama gecicek suan o zamanlarını dogru duzgun hatırlamıyorum bile surekli aglamaktan kendimede zehir ettim o gunleri benim gogus ucu yaram vardı gecmedi 2.5 ay boyunca havalarda soguktu eve tıkılınca dahada bunaldım suan havalar guzel hazırla bebisini cıkın dısarı hava alın sık sık sanada iyi gelir bebis daha cok kucuk kızmandan bagırmandan bisey anlamaz ama sende bunalıyosun cok iyi anlıyorum seni gunduz cıkamassan aksamları cık esinle iyi gelicek sana toparlanırsın emin ol bugunler geccek bebegim suan 20 aylık hangi ara buyudu diyorum sabaha kadar aglayarak emzirdigimi bilirim acıdan ama gecti gitti seninkide gecicek zaman cok hızlı geciyo kendini toparlarsan bebisinede sanada iyi gelicek 😊
Hulo2105 minismom dünden sonra biraz aydınladım eğer gerçekten kolikse yavrumun derdi var da ağlıyor ve elden bişey gelmiyor ne kadar ilaçta versem masajda yapsam rahatlayamıyor. Bu da geçecek diye konuştum kendimle ağlasa da hiç bağırmadım güzel güzel konuştum. Bağırmakta çözüm değil anlamıyor hatta daha çok ağlıyor evet geçecek bende seneye bu zamanla halime gülücem inşallah🥲