Limonlukekkk Kızlar instagramda bi dr bebekler 40 ından sonra gece 3-4 saatte bir beslenebilir diyor öyle mi 4 saat uzun olmaz mı
48lipastelboya Limonlukekkk Evet öyle diyorlar ama benim içim rahat etmiyordu bazen kendi acıkınca kalkıyordu saat aralığı 2-3 saat oluyordu ben her türlü alarm kuruyordum yine de
fidanylcn Limonlukekkk kırkından önce sarılığı vardı sürekli emziriyordum 2 saatte bir emziriyodum sürekli bir süre sonra kendi alışıp acıktığında uyanıyordu iki saati geçince uyandırayım dedim annem izin vermedi uyuyarak büyüyorlar zaten acıkınca uyanır diye kendi uyanınca emziriyorum ben
surprizbebe Limonlukekkk acıkmıyordur belki 😊 sarılık tehdidi geçtikten sonra pek uyandırmadık biz oğlumda. Annem öyle büyütmüş bizi. Gece uykusuna geçtikten sonra ben yatacağım vakit emzirirdim mesela 12 gibi. Sonra bebek uyanana kadar uyandırmazdım. Yoksa uyku düzeni olmaz ki bebeğin. İçiniz rahat etmiyorsa 40ı çıksın sonra denersiniz belki
Betul-97 Limonlukekkk 48 günlük olduk ama bayadır kendi uyandırdığında emdiriyorum kendim uyandırmıyorum gelişimi de gayet iyi maşallah bazen saat başı uyanıyor bazen 2 saat bazen 4 saat uyuyoruz öyle uyanıyor
gmz10 Biz de 1 aylık olduk, ben de geceleri alarm kurup 2 saatte bir uyandırıyordum. Doktor uyandırma acıkınca uyanır dedi. Dün gece ilk defa uyandırmadım. İlk 4 saat uyudu sonra acıktı, sonra 2 saatte uyandı.