Melismelo Neferut kendim takip edeceğim cünki bu değerlerle kimse beni ciddiye almıyacakdır biliyorum :( bu tarz doktor travmalarım var
myangelson Melismelo o zaman normal size yüksek gelmiş. Bir de doktorunuza söyleyin bu durumu genelde 13 falan normal sayıyorlar hep bana da geçen doktor 16 olursa tansiyon acile git dedi bende dedim 16 ne demek komalık olurum bana 13-14 bile çok ağır geliyor tuvalette kusmaktan gelemiyorum dedim de o zaman gözünün önünde siyah birşeyler falan uçuşursa git sen acile dedi bana 🤦🏻♀️😅
myangelson Melismelo evet anlatın benim normal tansiyonum bu şekilde ilerliyor diye öteki türlü herkesi normal standartlardan değerlendiriyorlar 😅 benim ilk hamileliğimde tansiyondan dolayı sıkıntı yaşadım yükselmez yükselmez birden yükselir sorun oluyor. O zamanki doktorum bir dahaki hamileliğinde tansiyon ilacı kullanman gerekir dedi ama buradaki doktorlar hiç umursamıyor 🥲
Yamanmomy Melismelo protein kaçagın var + olması bu anlama geliyor tansiyonunu yükselirse preklampsi olablr aşırı ödemin varmı
Melismelo Yamanmomy hafif ödemim var, bu hafta hastanede randevum vardı ebe baktı dokundu bacaklarıma bastırdıkca hafif iz kaldı ve hafif ödem olarak yazdı Kızıma hamileyken okadar ödem vardıki yürüyemiyodum bu sefer gercekten daha hafif