18032023 Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben balık yemiyorum yiyemiyorum çok sevmiyorum eşimde sevmez evimizde hiç pişmez 12 haftalığım şuan zor olsada yemem lazım biliyorum ama balık yerine balık yağları alsam aynı görevi görür mü acaba
rumikaa 18032023 ben küçükken zehirlenmişim 6 yaşından beri yemiyorum yani hamileliğim boyunca da yiyemeyeceğim
Baby_B 18032023 bende sevmiyorum Doktorum omega vitamin icmen lazim dedi Yutamiyordum Simdi decavit verdi Icmeye calisicam insallah
sorybaby 18032023 balık yeme mecburiyeti mi var ki folik asit falan kullaniyorsaniz içlerinde bulunuyor zaten
18032023 Alpmom__ 12 haftalığım bu aralar kontrolüm var doktoruma söyliycem bende omega 3 e başlarım heralde çünkü bebeğin beyin gelişimi için oldukça önemliymiş
18032023 sorybaby folikasit kullanmıyorum kendi tercihimle hiç kullanmadım onun yerine sebze çok sevdiğim için eş değerli sebzeleri bolca tükettim
Sazenin balık alternatifi olarak OMEGA 3 içeren besinleri tüketebilirsiniz fotoğrafta neler olduğu ve kaç gram OMEGA içerdiği yazıyor 🙂
Gayecik 18032023 canım ben ilk gebeliğimde hiç yiyemedim tiksindim çok doktorumda normal karşıladı balık yağı hapı önerdi ama soğuk sıkım olan amway kullandım hep şu an 2. Gebeliğim yine aynı şekil bir sakınca görmedi doktorum doktoruna danış istersen 🙏
Rabiamina 18032023 bana 3. aydan itibaren balık yağı verdi ama balık yemeyi tercih ediyorum. Kendinizi zorlasaniz ben mesela hamsi seviyorum yeni yeni çıktı. Haftada 5 6 tane bile yesen daha iyi. Yemek zorunda değilsin tabi ama vitaminler gerçeğin yerini tam tutmuyor ne yazık ki.
Sazenin Ek olarak her gün mutlaka 2 ceviz OMEGA 3 kaynağı olarak ve iki bardak süt/yoğurt gibi süt ürünleri tüketmek kalsiyum alımı açısından oldukça önemli 🌿
18032023 Sazenin bende yoğurdumu kendim mayalıyorum sütümde bi tanıdığımızın inekleri var doğal ordan geliyor her hafta düzenli getiriyor mutlaka her gün 1 kase yoğurt ve süt içiyorum ceviz avakado ve semiz otu mutlaka her gün tüketiyorum bunları
3girlsb Canım bende sevmiyorum ama dışarıdan sipariş veriyorum pişirip geliyor hamsi yiyorum limon sıkıp salatayla haftada bir gün yiyebiliyorsan ye
Defnezumramom 18032023 balık yağı değilde multivitamin kullanmalısın doğuma kadar ki balıktaki omega3 takviyesini almış olasın