SK202024 Ya bende bugun 38.haftami bitirdim bebek 3500 olmuş normal gelmesini mi beklim yoksa suni sanciyla mı dogursam bilemedim çunku hiç sancim ve acilmam yok. Yani mudahale etmek dogrumu yoksa normal sureci mi beklesem ne dersiniz.
Elif_tozr SK202024 açıkçası benim karaciğer enzimlerim düşük olsaydı ben beklerdim çünkü bebek ne kadar anne karnında o kadar iyi diyorlar ama yine de bebeğin gelişimi ve doktorunuzun düşüncesi çok önemli ne olursa olsun umarım sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza
DENIZ_55 Elif_tozr rica ederim Aminn inşallah canim dualarım seninle inşallah güzel kolay şu gibi bi doğumun olur inşallah ❤️
Bergamot Elif_tozr normal doğumdan sonra hemen ayaklanıyorsunuz ve bakıma ihtiyacınız olmuyor. Sadece bunun için bile denemeye değer bence. Normali deneyin suni sancı olayı çok size hitap etmezse istediğiniz an sezaryene geçebilirsiniz zaten 🌸
Foreverr Bence normal doğum yapın olması gereken o seseryan bi doğum şekli değil annenin yada bebeğin hayatu sıkıntıya girdiğinde kurtarmak için yapılan bir operasyon gerek duyulmadıkça yapılmamalı siz kendiniz bilirsiniz ama nornal en güzeli mümkünse tabiki
Elif_tozr Foreverr burada ki yorumları okudukça cidden normal doğumun en doğrusu olmasına karar verdim 😍😍
Foreverr Elif_tozr sizin adınıza çok sevindim sağlıklı bir sekilde kucağınıza alın normal doğumun çok artısı var 🤗🤲
SK202024 Elif_tozr bende ayni duşuncedeyim amaa bekledikçe kilosu artacak sanırım 4 kiloyu bulur o zaman nasil dogurcam diyorum 😊 korkuyorum açıkçası
Zhra42 Elif_tozr Sen olumsuz düşünme olumlu düşün birde herkesin doğumu kendisine has kimisinin zor kimisin kolay olur bu 2 doğum şekli içinde aynı sürekli oku inşirah ayetel kursi bildiğin duaları Rabbım yardimcin olsun inşallah