hakkah24 Nur67 Ben de olmuştum hatta mevsimsel mi diye düşündüm sonra doktor yumurtlamışsın diyince çok şaşırmıştım ama tabi birkaç günden fazla sürerse bir doktora gözükmenizi tavsiye ederim her zaman pozitif düşünelim diyorum ve iyi geceler diliyorum:))
hakkah24 _moom Adet döngünüzü bilemiyorum ama beş gün varsa adet gibi canım. Benim adetim bittikten 10 gün sonra falan lekelenme olmuştu diye hatırlıyorum yani adetin beklenmediği bir tarihti
Mzzz anneolucam daha yeni yumurtlama görmüş yerleşme için çoook çok erken hangi ara dollendi rahme indi yerlesmeye çalışıyor
Nur67 Mzzz ben zaten ondan şüphelenmiyorum ama korktum açıkçası ne oluyor diye ilk defa başıma böyle bir şey geliyor adet olucam erkenden diye korkuyorum
Mzzz Nur67 yok canım sana demedim arkadaşa dedim kaygılanma en kotu erken adet olursun için rahat etmezse doktora görünürsün
myangelson Nur67 yumurtlama kaynaklıdır benim de 3 kere başıma gelmişti 2 tanesinde kahverengi lekelenme yaşamıştım 1 tanesinde pembe lekelenme. Adet oluyorum sanıp ped falan takmıştım hatta peceteye falan sildikce geliyordu
myangelson Nur67 o zamanlar kalmamıştım günleri not almıştım 15-16 gün sonra falan adet oluyordum hep. Şuan hamileyim ama farklı zamanda hamile kalmıştım geç döllenme ile