Zey0910 Nur67 benim bildiğim yumurta çatlarken de ağrı ve lekelenme yapabilir. Benim başıma da gelmişti doktorum öyle demişti.Siz değerlendirmeye devam edin bence , tabi doktorunuz daha iyi bilir.
Alpmom__ Nur67 2 gün içinde adet olmazsan mutlaka kan testi ver . Ben yerleşme kanamasından 1 hafta sonra öğrendim hamiş olduğumu . Adet oldum sanıyordum 🥲
Kubra0606 Nur67 arkadaşların dediği gibi yumurtlamadan olabilir içini ferah tutmaya çalış çok üzerine düşme
Annelikmghb Nur67 gebelik diyemeyiz zaten daha yeni yumurtla olmus baska sebep olabilir bekleyip goreceksin canım
Nur67 Eluf ama yumurtlama çatlama yeni oldu olur mu ki oyle hemen paylasmıstım zaten baksanız ovulasyonlarıma
Annelikmghb Nur67 gebesin diyenlere hemen umutlanma canım en net gecikme yasayinca kan vermen gebelik diyenlere bakma sen sonra umudun kırılır hersey guzel olsun senin için 🌺
Nur67 Annelikmghb yok yok zaten hiç umudum yok ilk kez böyle olunca çok üzüldüm dedm adet mi oluyorum erkenden ondan üzüldüm yoksa hiç umudum yok 😀
Nur67 Kızlar leke var demiştim damla şeklinde kan geldi adetime daha var imkansız yani bir damla kan sadece sildim minik bi damla peçeteye geldi tekrar ne olabilir 🥺🥺🥺
_moom hakkah24 benimde adetime 5 gün kaldı. Bugun pembe kan geldi peceteye, pet taktım sonra kahverengi akıntı geldi az önce kan gelmeye başladı. Sizce adet mi? 1-2 gün sürerse ne sayılıyor bu
hakkah24 _moom Adet döngünüzü bilemiyorum ama beş gün varsa adet gibi canım. Benim adetim bittikten 10 gün sonra falan lekelenme olmuştu diye hatırlıyorum yani adetin beklenmediği bir tarihti