Nezahatozen Diilekk19 aynen baskı yapıyorlar suan çatı agrısı var benim dünden beri bakalım buda gecer umarım asırı agrıyor cunku bacağımı bile kaldıramıyorum benim normL dogum ilk kızımd normal oldu
Diilekk19 Nezahatozen Allah kolaylık versin inşallah normal olur aşağı düştükçe bebek gerçekten çok zor benim oğlum hep aşağıda sanki kafası vajinanın içinde hep öyle hissediyorum doktor korkma diyor ama bebeğim çok aşağıda ağrım da hep var 8 aydır
Nezahatozen Diilekk19 aynen asırı zor birde kızım var anasınıfa gidiyor sabah götürüyorum öğlen alıyorum zor oluyor gercekten dünden beri o çatı agrısı bacağımda asla oturup kalkamıyorum zor oluyor acıya acıya
Diilekk19 Nezahatozen çatı ağrısı da zor kendinizi cok da yormayın doktora gidince söyleyin belki magnezyum falan verir
Nezahatozen Diilekk19 magnezyum kullanıyorum canım kullanmasam nasıl olur bilmiyorum 2 gün mü ne kullanmadım hemen başladı zaten
Diilekk19 Nezahatozen son zamanlardada pek önerilmiyor sanırım hayırlı dogumlarimiz olsun inşallah canım