Enfal_06 Buket1302 ilk 15 gün sürekli hastaneye götürüp getirdik sarılık değerine bakılıyordu 1 gün fototerapi verdiler sarılık değeri düştü eve geldik mama anne sütü beraber veriyoruz 12 ydi sarilik değeri 19 20 günden sonra 11 e düştü tamamen sarılığı bitti artık sarılık için getirmeyin dedi doktor 26 günlük şimdi
surprizbebe melekmi22 evet. 3-4 saat uyuyabilir. Kilo alımı iyiyse uyku düzenini bozmayın.uyuyan çocuk bulmak kolay mı😊 şaka bi yana ilk çocuğumda annem bana böyle demişti sarılık riski geçip 2-3 aylık olunca ben uyandırmaz oldum artık.mesela 12 gibi uyku arası emzirirdim Sabah namazına kadar uyurdu.
melekmi22 surprizbebe ayy inşallah canım sizleri sayesinde uyutucam bebeğimi ben yine de ilk zamanlar en fazla 4 5 saat uyutur emziririm sonra sonra uzatırım inşallah 4 saat uyumuşum dün mesela hiç ağlamadı sadece kendi kendine yalanma seslerini duydum dedim kalkmasam aç kalacaktı herhalde diye ondan sonra yine bırakamam.herhslde diye düşünmeye başladım hani kendi uyanmış olsaydı bırakırdım belki de
surprizbebe Enfal_06 kesinlikle öyle ya. Bir yenidoğan annesinin kesintisiz 3 saat uyuması nasıl bi nimettir yaşayan bilir😊 dinlenmiş uyanırsın mutlu uyanırsın. Keza bebek de öyle
Enfal_06 surprizbebe ay evet o uyku o kadar tatlı ve iyi geliyor ki anlatılmaz yaşanır 😅 bebeğin de rahatını bozmaya gerek yok
huysuz__ melekmi22 inşallah 🤲🏼 zaten acıkınca susmak bilmiyorlar😅 uzun uyusun arandıkça verin yeter 3-4 saat gece uykusu için yetiyormuş minişe😁 valla en zoru gece zırt pırt uyanması 😅
hayalim35 melekmi22 valla ne zmn uyansa o zmn veriyorum o acıktığı zaman uyanıyor doktor bana çok verme acıkırsa kendi kalkar demişti
hayalim35 melekmi22 kızım 3 aylıkken gündüz uyumadığı için gece hiç kalkmıyor sabaha kadar 7 gibi uyanıyor dedim acıksaydı uyanırdı sorun değil dedi çok şuan 5 aylık
melekmi22 hayalim35 belli bir limiti var mi ki mesela işte en fazla su kadar uyusun o saaatı gecmesin
melekmi22 Enfal_06 bilmiyorum sanki bıraksam sabaha kadar 7 8 saat uyuyacak sanıyorum en fazla 5 6 saat aslında hatt 5 saate uyanır ama ben evhm yapıyorum çok fazla inşallah asixam bu durumu
surprizbebe melekmi22 4-5 saat ideal zaten sen de deliksiz uyursan dinlenmiş uyanırsın mutlu anne mutlu bebek😊
Hilalyrdkl melekmi22 şuan kilosu normal mi peki ? Kilosu herşeyi normalse dediğim gibi yapabilirsin canım çünkü anne olmak çok zor herşeye koşman da gerekiyor o uyku veli nimet anca yalanlar bilir .
melekmi22 Hilalyrdkl çok şükür kilo alımı iyi diyorlar Bi sıkıntısı da yok ama olur ya bebek bu kan şekeri düşer bisey olur ne bileyim çok uzun süre uyur kalır benim yanımda park beşikte kokumu alınca uzun uyuyo çünkü akşam üzeri yattık 4 saat uyudu yine normalde gündüz en fazla 2 saat sonra uyanır benimle uyuyunca çok uzun yatiyo gece de 6 7 belki 8 saat uyur bise olur o kadar. Bu tarz boş şeyler düşünüyorum ki🥲
huysuz__ melekmi22 bişe olmaz Allahın izniyle, yanında uyuyo en ufak sesinde uyanırsın zaten. Rahat rahat uyusun acıktıkça o seni haberdar eder. Güzel şeyler düşün aklına kötü getirip çağırma annes, Allah esirgesin 🙏
Hilalyrdkl melekmi22 olmaz aslında ama insan bu dönemde çok kaygılı oluyor sende onu yaşıyorsun normal bir süreç . Yine en iyi kararı sen vereceksin canım nasıl içinden geliyorsa öyle davran .
hayalim35 melekmi22 hayır hiç takılmıyorum yeni doğan olunca sarılık olmasın die 2 saatte bir verirdim 3 aydan snra hiç takılmadım hatta doktor dedi gece uyanmıyorsa acıkmıyordur dedi sabaha kadar gözünü dahi açmazdı 2 hafta oldu gece 3 defa falan uyanıyor sıkıntı yapma bnce acıksa kendi uyanır
melekmi22 huysuz__ Amin hepimizin bebeklerini Rabbım korusun inşallah benim kızım biraz kuvezde kalınca işte böyle çok evhalanmaya başladım normalde böyle biri değildim Rabbım yardımcımız, olsun anlık zor zanaat 😇🙏
melekmi22 surprizbebe aynen öyle inşallah hayırlısı ile 4 5 saat yapayım bakayım kilosu boyu gelişimi nasıl devam edecek Rabbım evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin 🙏😇