Kizlar merhaba. Gorenler olmuştur belki 15 ocakta kontrol için doktira gittiğimizde 36+6 olmasi gereken kizimin kilosu 2 hafta geride kalmıştı.. bir hafta önce geldigimizle arasinda hiç kilo artışı yoktu 35 haftalık görünüyordu. Doktor kontrolünde tansiyonum olculdu 14/10 cıktı ilk defa bu ladar yüksekti. Doktor telasla hemen yatis yapalim dogumh başlatalım dedi nirmal dogum istiyordum yatisim yapıldı rahime bir fitil yerlestirdi 24 saat kalacak sonra da suni sanci verecegiz dediler. 12 saat sonra ciddi dogum sabcilarim olmaya basladi 50 60 lara çıkıyordu sanci sabahi ettik oyle boyle 2 saatte bir nst baglandi. 16 ocak sabah 8 de nst de bebegin kalp altislari düştü beni apar topar sezeryana aldilar cok korkuyordum ama aglayamadim bile oyle ani oldu ki. 10 dakika bile surmedi gibi geldi bebegimin sesini duydum Kuvöze girip girmeyecegi belli degildi benden once aşağıya inmis cocuk doktoru bakmis saglikliydi neyse ki kuvoze girmedi😊😊 agrim o ameliyata göre hic denecek kadar azdı kolaylikla yürüdüm hatta kizimi da yanıma alip yürüdüm benegime hel kendim baktim ayaklarim acildiktan sonra Sezeryandan sonra ölüp biten arkadaslar vardı ben boyle olacağını bilsem belki normal icin diretmezdim bile.. simdi evimizdeyiz acemi annelikle uğraşıyoruz kizim 2295gr doğdu kizim bu arada biraz.ufak ama hızlı toparlicak inşallah 🤗🤗
    Simgeoncuozer saglikla buyusun 🙏🏻 Bende 34+4 deyim kilomuz bizimde geriden geliyor 28 ocakta kontrolumuz var korkuyorum bir sey olcak diye 😢 ins bizlerde saglikka kucagimiza aliriz yavrularimizi
      Kaanfatmasahin Herkesin elbetteki aci eşiği farklıdır ama dogum sancısını 2cm acikligim olana.kadar çektim simdi olsa.direk sezeryan derdim
      Tabiki normal dogum daha sağlıklı ama ben kolay atlattim sezeryani da..
      Ozlmminiko Yani benim agrim yok denecek kadar azdi, ayaga kalkmak zor oluyor dediler gayet kolay kalktim yürüdüm ameliyat sirasinda da cok korktugum icin birinin elimi tutmasini istedim aci yok evet ama tabiki tum cekistirmeleri hissediyorsun omi soyleyebilirim ama o kadar olsun geçiyor bitiyor.