Rukiisss Zuluss bende de tam tersi bebeğim aşırı oynak gece 3 4 gibi lavaboya uyanıyorum bakıyorum hareket ediyor hala gün içinde çok az duruyor büyüdüğü için tüm karnıma hakim resmen istediği gibi takılıyor sanki uyutmuyor
Zuluss Rukiisss gece pek kıpırdamaz uykucu😄uyumadan önce kıpırda az bişey ama sabah uyuyunca sağlı sollu anneye şiddet uygular😄😄
Rukiisss Zuluss biraz almışsın ben üst bacak ve kalçadan aldım kilomu 57 ile hamile kaldım bir ay önce 60ti şuan kaç bilmiyorum yarin tartilcam ilk 4 ayda kilo verdiğim için şuan böyle 53 kilo olmuştum
Liddle_mom Zuluss ben yemin ediyorum sikintili gibi oldum her sabah 9 gibi gozumu aciyom erken diyip yatiyom 11 de yine hergun uyaniyom hergunum boyle
Symstf Zuluss ya bende çok çabuk acıkıyorum ama malesef ki şeker hastasıyım yiyemiyorum bebeğimin sağlığı için yoksa açlıktan karnıma ağrılar giriyor bazen gece 😅
Bilibon Haftadan bildiriyorum pazartesiye dogum var ama uyku falan yok oncesindede yoktu ama bu son hafta cok acayip dogum enerjisi falan gelmedi bana olu gibi sadece yatmak istiyom ama evdeki cocukla pek mumkun degil