Gunduzanne Ayysuu ben 20.haftamda yani geçen hafta oldum tek yan etkisi 3 gün kolum spor yapmışım gibi ağrıdı kaldırıp indiremedim
Havvabektas Ayysuu ben ilk doz 19+2 oldum hiç ağrı yan etkileri olmadı ikinci doz 24 haftalık oldum aynı yani bana hiç bişey olmadı
Tugceaker Ayysuu 17 haftalığım 2 gün önce oldum sadece köküm çok acıdı ağrıdı daha yeni yeni ağrısı geçiyo üstüne yatamadım kolumu kaldıramadım bunun dışındada farkli bir yan etki yaşamadım
100924 Ayysuu 20. Haftam da ilk dozu yaptırdığımda kolum çok ağrımıştı dün 2. Dozu yaptırdım (27. Hafta )ilk gibi olmadı Allahtan ağrı falan hiç olmadı ilki gibi olucak diye de korkmuştum açıkçası
Ebrulis Ayysuu 19. Haftamda tek doz oldum, kol ağrısı kaldırıp indirirken biraz ağrı oluyor onun dışında bir sorun olmuyor. Tek doz yeterli dedi doktorum tek doz oldum.
Nurten_55 Ayysuu halsizlik ve aşırı derecede kol ağrısı oldu 3 gün üzerine bile yatamadım aşırı şişlik oldu buz uyguladım biraz rahatlıyordu 21. Haftada oldum
Livelyy1 Ayysuu 19 haftada oldum kol ağrısı olmuştu ebe çok agrırsa parol içebilirsin yada buz koyabilirsin dedi buz koydum hatta sardım koluma öyle uyudum 2 gün geçti zaten
Ayse3478 Ayysuu 20 haftada 1.doz 24 haftada 2. Dozu aldım ve ilkinde birkaç gün kolumun üstüne yatamadım dokunduğumda vb acıyordu ama 2. Doz da hiçbirini yaşamadım gayet iyiyim
ezooezz İki doz oldum herhangi bir sorun yaşamadım. İkincisinde sadece o gün kolumu kaldırırken çok hafif ağrı olmuştu ama uzun sürmedi.