Kedikolik
Size değildi sözüm özür dilemeyin lütfen. Bu durumdaki bir anneyi ancak benzer durumu yaşayan bir anne anlayabilir. Ben yanlış ifade ettiğim için özür dilerim asıl. Sadece muhteşem hassas bir konu.
Anne olarak acaba mı şüphesi taşımak istemiyorum. Tam kilo almam gereken dönemde kilo vermeme sebep oldu ,sizinle ölçülerim aynı çıkmışken. Yani insan istiyor ki bir umut kapısı olsun. Ben bu konuyu doktorumla görüştüm. O da burdan dönmez dedi. Ki doktorum bunu bize söylerken dudağını kemirmekten bir hal oldu.
Umarım ve öyle inanıyorum ki siz bu süreci hasarsız atlatacaksınız. Bunu inanarak söylüyorum.
Aksi durumu size düşündürtmek bile istemem. Çünkü kabul edemiyorsunuz. Nasıl -niye -değildir- neden biz -ben ne yapacağım -gebeliğe son mu versem -tekme atıyor o var -bebeğim hayatta -artık yaşayacak mıyım - bebek ölür mü …. Zibilyon tane düşünce kemiriyor beni. İşte bu yüzden umut etmek istemiyorum. Neyse zor bir süreç.
İçinizi karartmak istemiyorum.
Endişe edeceksiniz gayet normal. Aman bebeğime zarar veriyorum diye suçlamayın. Anne evladını düşünmek skilli ile yaratılıyor.
Bebeğinize güzel bir kahvaltı ısmarlayın. Ve her şey gönlünüzce olsun.
Mr sonuçlarınızı da güzel haberlerinizi de bekliyorum eğer unutmazsanız.