Moomtoobee misscenger bildiğiniz güvendiğiniz Bi yerden sucuk olursa iyi pişmiş şartıyla yiyebilirsiniz ben yiyorum
Moomtoobee Liddle_mom valla yiyenler var galiba ama doktor yasak dedi bana sağlıksız pişmeden yapıldığı için
ezooezz Melike5555 bundan sonrasına dikkat edin midye ciğer kokoreç tarzı sakatat az pişmiş etler işlenmiş gıdalar salam sosis sucuk gibi şeyler yasak. Derin dip balıklar yasak. Sucuğu çok iyi pişmiş bir şekilde tüketebilirsiniz sanırım ben bir kez falan yedim.
Tuugbaaa Moomtoobee 30 haftalık hamileyim ilk aş erdiğim şey çiğ köfteydi ve şimdiye kadar 4 5 defa yedim hiç Bi sorun yaşamadım ye gitsin 😃 ama 3.trimester da yememek doğru olur aşırı mide yanması olabiliyor bu haftalarda çiğ köfte baharatı tetikleyebilir
neslsah-1 Moomtoobee çiğ köfte neden yasak bence değil ben öyle biliyorm kıymalıysa bilemem .ben yedim sade olandan yani kıymasız bişey olmadı ama gebelik sekeri var suan diyorm erken haftalarda iyi yiyebildiğimi yemişim 🥲🤣
beyzairmak Ben de yedim ciğköfte kızlar ve az önce hastaneden geldim etsiz olmasına rağmen biraz zehirlenmisim 😬 bundan sonra yemek istersem evde yapacağım
ayseheyecanli Moomtoobee bn yemiştim valla kaç kez etsiz olduğundan emin olduğunu yiyebilirsin ya sebzesini evde kendin yıka ama sirkeli suyla karbonatla filan
esca344 Sksjsux355-- benim doktorum da böyle diyor gebelik hastalık değil istediğini ye ama tek izin vermediği sakatat kokoreç midye ve az pişmiş etler bunları yeme istediğini ye diyor.