ekimannesi_ Ben bakırköyde mahmut güngöre gitmiştim çok memnun kaldım yorumlarıda çok iyiydi tavsiye ederim
yeni_anne2 ekimannesi_ çok teşekkürler sagolun ücreti neydi acaba ne zaman nasıl randevu almam gerekiyor
ekimannesi_ yeni_anne2 şuan 3200 sanırım fiyatı cok detaylı inceliyor fotoğrafta veriyor, internete yazınca numarası cıkıyordu
Ftmasln Baby_B adımı unuttum ama, zeki şahinsoy du doktor numarası var, bende isterseniz veririm 3600 e yaptırmıştkm çok memnun, kaldım
Nevruzzdmr yeni_anne2 benim bugün randevum vardı başarı Hastanesi’nde doktor dışardan geliyor Salim sezer çok tatlı bibdoktor gayet butun organlarına baktı sorularımıza cevap verdi sizde de bir problem varsa söyleyip ona göre ilaç yazıyor bende mesela rahim damarında darlığım vardı onun için ilac yazdi ayretten yazili kağıt cd ve 1 tane net olan fotoğraf veriyor fiyatida 3500 idi Çarşamba ve cuma günleri geliyor 🤭
EA1201 yeni_anne2 20.haftada almalısın canım bazı doktorlar 22.haftaya geç diyebiliyorlar ben izmirde olduğum için doktor tavsiyesinde bulunamıyorum kusura bakam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 😊
Kbraaa19999 yeni_anne2 özele gücün yeterse özele gitmelisin ama eger devlet hastanesine gidersen biran önce randevu al gec kalmıssın insallah ugrastirmadan yaparlar ben gec kaldim sehir hastanesinde cok ugrastım