Desidaaa Fatma-Zehra-gunes- aynen benimde öyle belimde ve alt karnımda böyle sızılar oluyor yanmalar gibi regl sancısına benziyor gerçekten bir de karnım kaskatı kesilmeye başlamıştı sürekli o da kasılmaymış
Feyzamali33 Booksandcats bnde evde geçirmek istiyorum ama korkuyorum bi yandan da riskli bişey olurda farketdemezsem diye
Booksandcats Feyzamali33 ilk sancılarım düzenli gelmiyordu sonradan 10 dkda bire düştü o zaman da dayanılabilirdi zaten ağrısının şiddeti giderek artıyor dayanamadığım noktada gittim ama epidural vs isteniyorsa erken gitmek gerekiyormuş ben istiyordum taksak da yetişmez uyuşturmadan doğar bebiş dediler riskli bir durum vs olmadı ama
Lavin___ Booksandcats merhaba dikişleriniz zorladı mı bu on günde nasıl geçti o kısmı çok merak ediyorum ben
Booksandcats Lavin___ yok vallahi zorlanmadım pek bi tuvalette kurulamak falan ilk bikaç gün zor oldu canım yanar diye tedirgin oldum çok da düzenli bakım falan yapmadım açıkçası günde 1 kere batikon sürdüm bir de sert plastik sandalyeye vs oturursam biraz acıdı ama haricinde zorlanmadım dünde 1 tanesi düşmüştü çamaşırımda gördüm
Booksandcats Lavin___ yok yok hiç değil dikilirken de uyuşuktu zaten hiç hissetmedim bugünlerde hafif bi kaşıntı var o da düşmek üzere olduklarındanmış. Sen hala Eda hanıma mı gidiyorsun? Kaç haftalık oldun 😊
eills Booksandcats suyun gelmiş miydi evde karşılarken canım. Ve evde neler yaptın beklerken tavsiyen nedir
Lavin___ Booksandcats evett hala ona gidiyorum bugün 37+0 oldum pazartesi kontrole gidicem sezaryen istiyorsan kararını söyle dedi 39a gün verecekmiş ama ben hala kararsızım çatı muayenesi de olmadım bilmiyorum çatım müsait mi her şey karışık şu an 🥲
Melodimm Almira_ Evet öyle bende kaldı 9 ay olucak bel ağrısı var normal doğum en iyisi.Benim öyle bir durumum olmadı acil sezeryan oldum ben ve burdakı tanıdıklarım bel ağrısı çekiyoruz.Zaten anlatıldığı gibi hemen sezeryan sonrası ayağa kalkılmıyor 10 güne toplarnıyorsun bebeğe yalnız bakacaksan normal ol.
Almira_ Melodimm çok geçmiş olsun, iyilesirsiniz insallah. Normal düşünüyorum ben ama sadece bizle alakalı durum değil maalesef, bebeğin gelisi, kordonu vs türlü türlü etken var, hayırlısı artık
Booksandcats eills suyum gelmedi hastanede açıklık bakarken ebe patlattı. Evde beklerken pilates topunun üstünde bekledim hep kalçamla daireler çizdim sürekli, çömelme hareketini çok sık yaptım gece 12de düzene girmişti sancılarım 10 dakikada birdi saat 3te 5 dakikada biri indi 4e doğru hastanedeydik 5te de bebişim doğdu🥰
balim-58 aslaninannesi7 normal dogum yaptım kızımı , kuzenim yeni sezaryan oldu onu görünce dedim inş yine normal olur 17 haftalık gebeyim artık dogumdan değil dogumdan sonraki uykusuz gecelerden korkuyorum 🥹
Booksandcats Lavin___ çok az kalmış senin de sağlıkla doğsun inşallah bana da söylemişti sezeryan istiyor musun diye 39+0dım heralde eda hanım çatı muayenesi yaptığında eli çok hafif hiç korkma anlamadım bile 😅
Kara22 Ayguness ay felaket tellalligi yapma normal doğum nedir belli belirtileri nedir belli o yüzden ne kadar desende olgun jnsan zaten duymazljktan gelir
Lavin___ Booksandcats hadi inşallah kolay geçer benimki de. Peki daha erken yapmasını istesem yapar mı acaba muayeneyi? Yoksa 39dan önce bilerek mi yapmıyor acaba
anneolucam aslaninannesi7 normal doğumu tercih etmeni çok isterdim canım ben henüz anne olmadım bende senin gibi korkuyorum hep yapamam diyorum ama ablam kuzenim vs normal doğuranlar sonradan bedenen daha hızlı toparlanıyorlar ablam 7 dakikada normal doğum yapıp ertesi sabah ayağa kalktı ve eve geçti kuzenimde ona kezaa fakat sezeryan olmak zor toparlıyor insanı biraz yinede sağlık sorunu var ise ikiside anneliğe giden yoldur Allah hayırlısını nasip etsin☺️
Booksandcats Lavin___ onu bilmiyorum canım senin çatına ben hiç bakmadım bi bakayım demişti beni muayene ettiğinde