Kara22 bu tehlikelerin aynısı normal doğumda da var duyduklarınla yorum yapıyorsun ben yaşadıklarımla, bilmediğin konu hakkında konuşma vebale de girme. Normal doğum olmazsa olmaz bişe değil sonuçta herkes ister güzellikle kolaylıkla doğsun, ama herkesin me vücudu aynı ne yapısı aynı ne bebeği aynı. Bende normal doğum yaptım ama sezeryan yapsam daha iyiydi, kesilmeler biçilmeler doğmayınca vakumla çekmeler buna bağlı bazı hayati tehlikeler üstelik bunlara ek elini zedelediler 9 ay fiziğe gezdi 15 günlük bebek. Şimdi neresi güzel normal doğumun. O yüzden normal doğum böyle güzel şöyle güzel asla sezeryan düşünmeyin demeyin insanlara, hangisi uygunsa onu yapsın insanlar normal doğum diye tutturulmasına kızıyorum. Kaldı ki ben normal olsun diye de tutturmadım doktorum senin doğumun kolay olur hızlı ilerler dedi bende madem bi problem yok normal olsun o zaman dedim ilk tercihim her zaman normal doğumdu. Ama yine de kimseyi illa normal yapsın illa sezeryan yapsın demem herkesin yapısı farklı acı eşiği farklı .