İyi geceler anneler bu saat oldu ama kasıklarımda inanın o kadar agrı var ki uyutmuyor saga sola dönemiyorum yürüyemiyorum vanına bölgemin üstü sizce neden olur bu arada 33+6 günlüğüz
    Klbk35 bende 36 haftalığım ve hala uyuyamadım Ağrı ve iğne gibi batma sorunu yaşıyorum 🥺 vücut Doğuma hazırlıyor kendini diye biliyorum.
      Klbk35 36+6 haftaligim son 3 haftadir bende cekiyorum o agriyi. Hatta suan agridan uyuyamadigim icin uyandim 😪 ama benim bebis asagiya indigi icin baskidan agriyo boyle. Genelde oluyo bu zamanlarda agri ama sen yinede doktoruna soyle tabi.
        Bbbby canım doktora gittim ama bişey yok deyip gönderiyor o kadar agrım var ki uzanınca kalkamıyodum yürüyemiyorumda başka doktora gitmeyi düşünüyorum
          Klbk35 valla bunlar son zamanlarda olabilen seyler o yuzden oyle soyluyo olabilir. Kime kasiklarim agriyo desem normal diyo valla 😪 benim ki asagida oldugu icin bide ekstra vajinama baski yapiyo canim cok yaniyo ama yapcak bise yok bekliyoruz iste 😢
            Valla kızlar ben 14 haftalık hamileyim bendede oluyor otururken kasıkta batmalar oluyor otrdgum yerden kalkarken falan bende bu saatte onun ağrısına uyandm sağa sola dönerken dra soledik bugün 2 sebebi vardır dedi ya rahim buyuyo o yüzden dedi yada idrar yolunda sıkıntı var dedi dahiliyeye yonlendirdi beni
              15 gün sonra
              Bbbby merhaba canm bende 36+6 yum benimde dünden beri bıçak batması şeklinde kaşık üstünde bi ağrı var doktorumda uzakta ulaşamadım senin agrın nasıldı ?