Mlskya46 Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım . 2 gün önce beta verdim 322,9 çıktı bugün verdiğim de 535,9 çıkmış sadece %65 olmuş bu şekilde olup gebeliği devam eden sonrasın da betası yükselen var mı ?
myangelson Mlskya46 en az %60 oranında artış yeterlidir dilerseniz 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerde veya 1 hafta sonra doktora gidin
Pasaogluyesim Mlskya46 hiç merak etme , artacaktır emin ol 2 günde bir aynı hastanede baktır , benimde öyleydi çok şükür şuan 25 haftalık hamileyim 🌸
Mlskya46 hilal_gokce06 2 gün önce 535 ti bugün 650 olmuş . Sizde artışlar nasıldı doktor ağrı falan yoksa pazartesi tekrar kan testi yapalım dedi
hilal_gokce06 Mlskya46 ah kuzum canını sıkmak istemem ama son kan düşük malesef bnım ilk gebeliğimdede yavaş arttı 1000 olmadan düşmeye başladı ama 2. Dede tam 2 kat artmıyodu ama yükseliş vardı kızım dünya ya geldi
Brconr Mlskya46 hayır ondan dolayı değil bende tam bilmiyorum bu artışları benimde 7. günüm 900 de şuan
Mlskya46 Brconr bunu sordum doktoruma kişiden kişiye göre değişiyormuş . Geç döllenmede bir sebepmiş bazılarında fazla çıkarken bazılarında az çıkmadıymış önemli olan %60 a kadar artış olması siz canınızı sıkmayın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Donaldvetomris Son testinizde biraz yavaşlama olmuş siz 2 gün de bir kan vermeye devam edin benim ilk 422 çıktı ikinci kan sonucum 882 di. 2 kat artış olmuştu sonra 20 gün doktora gitmedim umutlanmamak için gittiğimde kalp atışı ile keseyi ayni gün gördüm
Brconr hilal_gokce06 benimde hiç iki katı artmadı en son 531 den 900 oldu sizce düşmeye mi başlayacak
Mlskya46 hilal_gokce06 evet maalesef öyle ama doktorum hala çok ümitli böyle olan bir çok hasta var dedi . Biz keseyi görene kadar devam edelim takibe dedi . Dış gebelikten korkuyordu ama henüz dış gebelik belirtisi olan ağrı veya değerlerde düşüş olmadı . Ama ne gelirse allahtan razıyım o yüzden artık stres yapmıyorum
Bebegimgeliyor10 Mlskya46 canım gittin mi doktora tekrar bende aynı durumdayim %60 artış oluyor betada 5 haftalık programa göre daha doktora gitmedim ben 🙏23 eylülde 51 di sonra vermedim test 30 eylülde verdim yani bugün 209 cikti