Ayse0575 _Nazendeem değer kötü bir değer değil. Daha düşük amh ile gebe kalan yüzlerce kadın var ☺️ inşallah sizede Allah en kısa zamanda nasip eder 🤲🏻
babygirl02 _Nazendeem 1 kere çatlatma iğnesi 3 kere famera kullandım doktora aşılamaya geçsek olmaz mı diyorum sabret olacak inşallah diyo doktor
_Nazendeem babygirl02 yaaa bende bi klomende yumurta büyümedı ikincide büyüdü iğne bulamamiştım çatlamadı 3 yumurta büyüdü olmadı bi kerede letu kullandim yine olmadı doktor stresten olmadığını söylüyor olur herşeyın iyi stres yaptığın için olmuyor diyor ki gerçek ten çok stres yapıyorum bende ona bağlıyorum hayırlısı
babygirl02 _Nazendeem ben artık akışına bıraktım hep olumsuz sonuç aldığım için umudum yok bu ayda femara kullandım ama yine olmayacak gibi tedavi oluyorum ama hiç umudum yok niyeyse bakalım nasip inşallah birgün bizim de yüzümüz güler 🤲🏻🥰
_Nazendeem babygirl02 çok iyi yapıyorsun keşke bende yapa bilsem karamsar olmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
misscenger _Nazendeem tsh in 2,50 un altina düşmesini beklemisti doktorum tedaviye baslayabilmek için. Size de belki yüksek diyebilir. Tabi en iyisini doktorunuz bilir. Amh için de 1in altında olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum. Benim tüp bebek için gittiğimde 2,5 çıkmıştı, ideal demişti doktorum
_Nazendeem misscenger tsh dahiliye doktoruma göstermiştim gayet iyi şüan aynı ilaça devam edın dedi ama bilmiyorum
misscenger _Nazendeem endokrin ya da kadın doğum değerlendiriyor bu tür durumlarda, benim 2,50 altına düşene kadar LEVOTİRON diye bir ilaç kullandirdi. Dusmeden de tedaviye başlamadı. 8 aylık hamileyim, hala ilaç kullanıyorum, sürekli değer kontrol ediliyor
_Nazendeem misscenger bende dedıgınız ilaçi kullanıyorum bi ömürde kullanicam kendi doktoruma sorucam yine