Tictack Benimde çok canım cekti dün 2 paket yedim makesef tutamadım kendimi. Herkes kendini eleştirsin:)
Bilge7- Tictack aynen öyle valla afiyet olsun 😘 bundan sonrasında dikkat edersiniz şaşıranlar sanki 7/24 mükemmel besleniyomuş gibi
Tictack Bilge7- yasak olunca insanın dhaa çok canı çekiyor malesef. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende ama işte bazen free oluyor malesef Allah bebişlerimizi korusun
Gulperi8 Bilge7- ahhahahahahha valla çok istiyorsa birkaç tane ye bence meyve ye ama ben mandalinaya sardım kafayı çok yiyorum
Bilge7- Gulperi8 oh şifa olsun yiyin mandalinadan zarar gelmez herhalde 😅😍 bende meyve çok severim ama şuan midem hiçbişeyi almıyor
snoopy Benim de canım ilk başlarda cips çekiyordu. Züberin noutos cipsleri var. Onlardan yiyordum. Zararlının biraz daha masumu diye. Gramajları da çok değil zaten.
Bilge7- snoopy a evet iyi hatırlattınız kendimizi tutamayınca tercih edilebilir en azından teşekkür ederim 🙏🏼😍
Feliz Bilge7- 1paket bile çokken 2paket yemeniz gerçekten çok çok zararlı. Anlıyorum canınız çekiyor ama bebeğe yazık yapmayın. Hani 2-3tane nefsinizi öldürmek için yersiniz o başka. Ama yarım paket bile yemeyin.
ezooezz Bilge7- ilk aşerdiğim hatta burnuma kokan şeydi cips 😅 gerçekten kokuyormuş ayrıca 😂 Ben yiyorum yaa çok seviyorum maalesef. 36.haftaya girmek üzereyim birkaç paket yemişimdir toplamda. Şey var nohut cipsi züber mi neydi onu da deneyin isterseniz nohut cipsi en azından. Baharatlı olanı pek tavsiye etmiyorum sadece mide yakabilir. Ya her şey gibi abartılmadığı sürece yenilebilir.
Feliz ezooezz toplamda bir kaç paket çok değil ya. Bir oturuma olması çok evet ama toplamda yemişsiniz bu normal. Ben de en küçük paket var ya bir sefer onun yarısını yedim aylar önce. İşte 6-7tane yedim yani. Sonrasında bir sefer 5tane. En sonuncuda yine 6-7tane. Aylar önce. Toplam 1paket etmezdi. Öyle o anki hissi yok etmek açısından 5-6tane yemek bence sorun yapmaz. Bir oturuma yersek ama çok zararlı
Bilge7- ezooezz sizede afiyet olsun 😅😍 evet züberin cipslerini biliyorum ama hiç aklıma gelmemişti bundan sonra kendimi tutamazsam onları deneyeceğim teşekkür ediyorum 😍❤️
EsK07 Bilge7- cips yedikten sonra yoğurt ya da ayran tüketirseniz şeker dalgalanmasını önleyebilirsiz. Cips şekeri çok ani yükseltip ani düşürebiliyor. Bende yiyorum hemde gebelikten önce hiç yiyemezken şimdi canım istiyor. Yoğurt sosla yenilen cipsleri tercih edebilirsiniz. Afiyet olsun 🌸
littlemiddle EsK07 Aaa süper bilgi, ben zaten özellikle yoğurtla yemeyi severim doritos yeşil paket yoğurtla harika olur mmm, bu bilgiyi paylaştığınız için teşekkür ederim 🙏
Gulperi8 Bilge7- ay normal o zamanlar da ben 14 haftalığım yumurta yiyemiyordum hala yiyemiyorum kefir süt yumurta midemi bulandırıyor
littlemiddle Bilge7- Affetmem yerim. Bebeğe direkt zararı yok, size zararı var sağlıksız bir yiyecek olduğu için, kilo yapıyor vs.