mervemurat16 Bugün çok post gördüm pozitif ,kendi testim aklıma geldi ☺️çok güzel heyecanlar🫶🏻 Bugün kimler pozitif gördü,betalar öğrenildi mi? En önemlisi gebe kalmak isteyenlere gelsin tavsiyeler 🎈
Ftrhn mervemurat16 Adete 6 gün var ovulasyon dan beri kasık ağrım var belim kopuyor genelde böyle öğrendim gebeliği. Ama bugün 6 gün kala test yaptım negatif 🥺 sizce hala ümit var mıdır yoksa erken gebelikte çıkar mıydı ?
Melike2535 mervemurat16 hiç umudum yokken eşime akşam test aldirdim ama bi türlü uyuyamadım gece 3 te kalkıp yaptım nasi olsa yok derken silik bi çizgi belirdi gittikçe daha da belli oldu eşimi uyandırdım hamileyim galiba dedim adam teste bakıp gözünü kapattı yine garibim olmamasına o kadar alıştı ki olunca anlayamadı heralde ahahaha 😂😂😂 sağlık ocağında kan verdim ama hemen çıkmıyor maalesef beklicez mecbur insallah kesinleşir ve sağlıklı ilerler rabbim bekleyen herkese nasip etsin 🤲🏻❤️
Ftrhn Nnuruss benim de 6 gün var çok fazla kasık ağrım ve bel ağrım var ovulasyon dan beri. Gebeliklerimi böyle öğrendim hep ama bugün tetsim negatif. Hala ümit var mıdır sizce
Pamiramsi Perşembe çatlatma iğnesi oldum. 3 Ekim test günüm. Ama tutacağını düşünmüyorum 1.5 yıldan fazla oldu tutmuyor zaten. Doktorda elimizdeki ilaçları kullanalım sonra tüp bebeğe gidersiniz dedi. Doktorum bile umutsuz yani 😅 her şey nasip kısmet. Ama üzüyor tabi olmayışı. Dualarınıza talibim 🥹🤲🏻
Pamiramsi mervemurat16 diğer aylarda hep pozitiftim, doktorum pozitifliğin çok güzel ama o ay bu ay diye düşünme dedi. İllaki anne olacaksın biz deniyoruz sadece uyarıyoruz yumurtalıkları felan dedi. Birkaç ay daha çatlatma deneriz olmadı tüp bebeğe gidersiniz dedi ama ben sürecin o kadar uzayacağını düşünmedim hiç bu yaşıma kadar. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum hamile kalmanın 😕
mervemurat16 Ftrhn vardır ben regle 6 gün kala negatif gördüm testimde 3 gün kala pozitif sonuç gördüm
Trkz Merve8155 1 gün var daha ben bir hafta öncesinde erken gebelik ile silik daha sonra koyulasmayla öğrendim
mervemurat16 Pamiramsi zor süreç hamile kalmak ama hamilelik ve annelikte bir o kadar zor süreç inşallah olur tutar bebiş her zor şeyin güzelliği var öyle düşünelim
1prens_1prensesannesi_ Ftrhn https://imgyukle.com/i/CYka9c https://imgyukle.com/i/CYkLSR yarın regl olmam lazımdı bugün yaptım böyle çıktı yarın kan vereceğim nasipse ♡
Fatma1602 Benim bat 23 Eylül ama test yaptım bugün negatif çıktı belirtiler devam ediyor napacağımı bilemiyorum