Aygn Kızlar bu bölgemde anı harekette yürüdükçe sağdan sola dönerken ağrı oluyr genellikle oturuyrm gün içinde kulunç falan durmuş olabilir mi acaba 19+5 haftalığız
Busra_bugraaa Aygn benimde aynı agrı var çok zor yürüyorum uzun süre ayakta kalamıyorum 27 haftalık olduk
Ikosa Aygn aynısı bende de vardı dün doktora gittim hafif enfeksiyon ve magnezyum eksiği cıktı. Sende bi git baktır istersen.
Sevdagkm93 Aygn 28.haftadan beri cekiyorum o agriyoda senin cok erken baslamis allh yardim etsin kuzum ben suan 36 haftalik hamileyim
peloo Aygn benim 3.aydan beri var hatta şmd 7,5 ay oldu bazen kıtırdıo bile 😬 o kadar magnezyum ilaçları içiorum ama arada olucak tabikide içimizde insan büyütüoruz vücutta kendini doğuma hazırlıyor oradaki kemikler açılmaya başlıomuş yavaş yavaş
Gamzey Bu bahsettiğin sanırım çatı kasık ağrısı olarak geçiyor 37+5 haftaligim bende bir kaç haftadır var sanırım sende erken başlamış doktorunla bir görüş derim
Aygn Gamzey çatı kaşık neresi canm benm yürüdükçe oluyr ya ani harekette kulunç olurda koluna mesela zorlanirsin ya onun gb oluyr
Busra_bugraaa Aygn benim de o haftalarda bel agrım çok fazla vardı sırt üstü yattığımda belin tutuluyordu kalkıp gezemiyordum canım herkezin hamileliği farklı oluyor kimseyle kendini kuyaslayıp moralini bozma en azından geçici bir süre böyle düşün geçer inşallh
Gamzey Aygn Tam bahsettiğiniz kısım göbek alt kısmı ve bacak arası oturup kalkarken dönerken flan zorluyor baya
Aygn Gamzey göbek alt kısım değil canm bacak birleşim varya alt kısımdan itibaren orası birleşim yeri
Busra_bugraaa Aygn doğrudur canım biliyorum aynısı bende de oluyor bugün misafirim vardı fazla ayakta kaldım diye İnan şuan ayagıyA kalkıp yürüyemiyorum uzanıyorum agrıdan duramıyorum
Sevdagkm93 Lucky hayir canim gecmedi tam tersi dahada fazlalasti cunku bebekte buyudu baskida artti Allhim yavrularimiza saglik versinde gecer ins agrilar az kaldi yaocak bisey yok