Fatmauzun_ Nisa51 belliydi ama detaylıda ıkı defa bır kız dendı sonra erkek dendı ondan sonrada gıtmedkm bıraz daha buyusun dıye netlestırdım
Nisa51 Fatmauzun_ bizde 15 haftalikken kiz gibu dedi doktir Ebrar abla erkek dedi bakalım en iyisi detayli beklemek🥰
Beyazmelekkk Nisa51 özel doktor mu kız gibi dedi? Bana da bugün devletteki doktor kız gibi dedi 15 haftalık.
Nisa51 Beyazmelekkk ozeldeki doktor söyledi bana kiz gibi dedi ama Ebrar abla fikrim ayni erkek dedi bklm nasibimizi bu varmis benimde 2 kizim vardi bu hamileliğin çok degsiiktu bende erkek bekliyordum hayırlısı sağlıklı evlat olurlar ınsallh 🥰
Beyazmelekkk Ebaki sende hatta erkek diye tahmin etmiştin çoğu kişi burada erkek demişti. Doktor oyle deyince bir şaşırdım çünkü bir kızım var . Erkek diye tahminler olunca kendimi erkege adapte etmişim heralde
Beyazmelekkk Mertsmom15 Ebrar abla ücretli bakıyor bana erkek dedi ama bugün devletteki doktor kız gibi dedi
Ebaki Beyazmelekkk bende aynı burda çoğu kız dedi benim de iki oğlum. Var bunun kız olmasını çok istiyordum doktor erkek deyince inanamıyorum detaylı ultrason u bekliyorum
Zeynep3 Beyazmelekkk Ebrar abla bence bilmiyorum ama sallıyor benim aynı ultrasona bir hafta kız diğer hafta erkek dedi 😄😄
Beyazmelekkk Nisa51 ben sabah devlete gittim devletteki doktor öyle söyledi. Bugün de ozeldeki doktoruma randevu aldım 15 te gidicem çıkınca üst yuklicem bakalım o ne dicek
Beyazmelekkk Nisa51 inşallah canım . Sen Ebrar ablaya baktırmis mıydın veya forumda tahminle daha çok neydi
Nisa51 Beyazmelekkk evet Ebrar abla baktırdım erkek dedi doktor kiz gibi dedikten sonra yine baktırdım aynı fikirdeyim erkek dedi buradakiler çoğu erkek çoğu kız dedi bende detayli bekliyorum