SevalElmas Merhaba bende ciğere aşermiştim doktorumdan izinli yedim hatta mumlar şırdan bile yedim doktor izinli abartmamak şartı ile doktorunuzla konuşun belki gerekli testler vardır herseyden haberi olsun
Gulayada SevalElmas ben yedim de zaten ciğerin leke yapmasına anlam veremedim var mı gereçekten böyle bir şey
myangelson Gulayada normal tahlillerden bahsediyorsaniz onlar bebeğin doğum kusuru ile ilgili bir sonuç vermez size.
SevalElmas Gulayada bazı şeyler gerçekten hurafe diye düşünüyorum ne alaka ciğer ve leke boşver canın istemiş yemişsin afiyet olsun yarasın bebişine inşallah benim annemde hamileyken yemiş ciğer hiç birimizde leke yok
Mommya Gulayada Bu leke olayları biraz batıl inanç gibi Allah daha doğrusunu bilir. Bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Doğudaki insanlar kahvaltıda bile ciğer yiyor hiçbir şey olmaz.
Gulayada myangelson hayır vitamin yüksek mi diye orda çıkardı doktor benim vitamin değerlerime bakıp vitamin ilaçları yazdı
myangelson Gulayada onlarda çıkmaz diyorum işte hanimefendi normal vitamin değerlerimiz onlar. Öyle bir durum olsa direk vitamin değerlerimize bakarak bebek doğum kusurlu olacak mı diye anlayalım madem
_-7_- SevalElmas ciğer gerçekten doğru teyzem kızına hamıleyken ınanmamıs cıgere dokunup sonra bacağına sürmüş elını gerçek mı dıye dokunduğu yerde ızı var ama yıyınce olur mu bilmiyorum
beybim0 Bende yedim bebeğim doğdu şuan bi şey yok hatta Kınaya bile dokundum hatta böğürtlen vs de yedi m😄
beybim0 zge13 Gulayada öyle derler mesela yiyip elinde leke kalır o an yüzünü kaşıdın orda çıkar derler ama dediğim gibi bende olmadı
Dunyam28 Gulayada hanimefendi ne lekesi içerdiği yüksek A vitamininden dolayı bebekte büyük hasar birakabilir. Ciğer yememeniz gerektiğini söylemedi mi doktorunuz. Çok tehlikeli gebelikte. Fetal gelişim için büyük bir risktir ciğer.
BabyPelargos Dunyam28 açıkçası ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde doktorum ızgara ciğer ye dedi. Leke falan hurafe inanmıyorum. Hamileliğin 1. Kuralı canın ne çekiyorsa yiyeceksin.
Busetacir Dunyam28 Hayretle okudum cidden yorumları. Siz A vitamini fazlalığından bahsederken insanların sadece lekeye odaklanması şaka gibi. Ben sakatat türü yemeyi severim ama hamilelik düşündüğümden beri onları yemiyorum. İnsanlar neden bu kadar bilinçsiz?
BabyPelargos Gulayada ya canın çekerse demek ne demekmiş biliyor musun vücudun ona ihtiyacı var. Izgaradan bir şey olmaz dedi özellikle ızgara ciğer ye dedi bana.
Zhra42 Gulayada Belki hurafe dersiniz bilmiyorum ama benim kuzenim hem doğramis hem yemiş kızının yanağında kahverengi bir leke var