• Doğum
  • Doğum korkusu sardı beni 🙇🏽‍♀️

_ozlmm annelik delilik cidden o yüzden düşünüyoruz allahın izniyle sağlıkla sıhatle kurtulallım ☺

Bende sen gibiydim. Dogum psikolojisi gercekten cok degisik. Dogumdan kurtuldum derkeenn lohusalik cikti

Benimde pazartesi gunu suni sanci dedi doktor o gune kadar kendi sancimi bekliyorum Allahim insallah gelir yoksa dusune dusune kafayi yiycem 🥺

Mutluuu42 Ondan bence de ilk doğum da hiç böyle olmamıştım güle oynaya gitmiştim hiç bir şeyin farkında değilmişim 🥲

Duygx Hepimizin son haftaları düşünerek geçiyor 🙇🏽‍♀️ Bende cumayı bekliyorum dört gözle olsun bitsin istiyorum

_ozlmm ben sabaha kadar uyumuyordum korkudan ne olacak ne bitecek nisanim geldi akşamında hastaneye gittim sedyeye aldılar ne yapıyorsunuz noluyro dedim kendimi dogumhanede buldum çok şükrü atlattik

Sibelipekf Ne güzel darısı ben ve bütün hamilelerin başına 🙏

_ozlmm oğlunda varmış yeni gördüm canım ☺️ ilk doğum nasıl geçmişti

Hatice333 İlk doğumum güzel geçmişti kontrole diye gidip doğuma alındığım için hiç aklımda doğum ile ilgili bir şey yoktu hazırlıksız yakalandım 😂 Şimdi süreci biliyorum çok zor geçmedi ama yine de tedirgin hissediyorum kendimi oğlumu düşünüyorum acaba ne olacak diye ne annemde ne eşimde duruyor zorlayacak onları gerçi ben diyorum benim yanımda kalsın ben bakarım uyuturum diye ama bilmiyorum nasıl olacak bakalım

_ozlmm aynisinn tipkisini hissedyorum
            Ama kndimi soyle telkin ediyorum. Badimiza birsey gelse her yerde heran grlebilir degil mi. Yolda evde disarda nebilim .her yerde . Rabbim omur vermis yasamisz bu zmana kadar . Bi sezaryn atlatmisim cok sukur guzel gecip bi evlat sahibi olmusum. Bunda da oyle okur insallah rabbim hic bi evladi annesz koymasin. Annelik icgudusundn bunlar.

Ceyda24 Haklısınız öyle düşünmek gerekiyor 🥲 Bugün de oğlum hastalandı ateşlendi hala düşmedi ateşi şimdi iki kat üzüntü duyuyorum cumaya kadar geçmezse bebek için tehlikeli bulaşma ihtimali var bugün doktor sende dikkat et maske tak sana da geçebilir öksüremezsin hapşıramazsın dikiş yerlerin acır çok dikkat et dedi bakalım kısa sürede geçer inşallah

_ozlmm
                Benim de cuma için yatış verildi 40+5 ı’m şuan bende çok korkuyorum ilk doğumum olacak nişanım bugün geldi

_ozlmm yaa cok gecmis olsun . Kemik suyu yada koy tavugi suyu icirin sizde icin