Cuma günü doğumum var ama resmen oturup ağlayasım da var bir haftadır uykularım kaçıyor niye böyle oldu anlamadım doğumdan korkuyorum tövbe yarabbim iğneden korkuyorum diyorum ya uyuşukluk hiç geçmez ise ya öyle kalırsam sonra diyorum yok olur mu öyle şey bu sefer diyorum ya ölürsem ne olacak çocuklarıma kim bakacak son zamanlar da oğlum aşırı bana düşkün oldu sürekli anne anne deyip sarılıyor öpüyor onu öyle gördükçe hem mutlu oluyorum hem üzülüyorum yine aklıma bana bir şey olursa oğluma kim bakar nasıl bakar diyorum bu düşünceler çıkmıyor kafamdan gün yaklaştıkça uyku muyku hiç bir şey kalmadı bende resmen doğurmak istemiyorum kalsın içimde böyle daha iyi diyorum 🥲
Doğum korkusu sardı beni 🙇🏽♀️
_ozlmm benimde salı günü
_ozlmm aynı şeyleri düşünüyorz bnm de yarın
_ozlmm bir sürü sinava giriyor öyle düşün sınava girerken bir heyecan basıyor girince o sınavı mecbur yapmak zorundasın çıkınca da geçiyor sonuçta yani hir anda olup bitiyor hersey
Sibelipekf Evet doğru diyorsunuz bende öyle düşünerek kendimi rahatlatmak istiyorum ama bir süre sonra tekrar aklıma geliyor bu düşünceler 🥲 hayırlısı ile hepimiz sağlıklı bir şekilde dogursakta kucağımıza alsak bebeklerimizi 🙏
_ozlmm benimde cuma doğumum var aynı gün doğuruyoruz ☺ilk doğum mu sizin. Benim arkamda 5 bucuk yaşında kızım var sadece o düşündürüyor birde stres
_ozlmm annelik delilik cidden o yüzden düşünüyoruz allahın izniyle sağlıkla sıhatle kurtulallım ☺
_ozlmm arkada evlatların olunca öyle oluyor canm
Bende sen gibiydim. Dogum psikolojisi gercekten cok degisik. Dogumdan kurtuldum derkeenn lohusalik cikti
Benimde pazartesi gunu suni sanci dedi doktor o gune kadar kendi sancimi bekliyorum Allahim insallah gelir yoksa dusune dusune kafayi yiycem 🥺
prenseshanim999 Bir de o lohusalık var 🥲
_ozlmm bende durup durup ağlıyorum bı degsiik duygu hali
_ozlmm ben sabaha kadar uyumuyordum korkudan ne olacak ne bitecek nisanim geldi akşamında hastaneye gittim sedyeye aldılar ne yapıyorsunuz noluyro dedim kendimi dogumhanede buldum çok şükrü atlattik
Sibelipekf Ne güzel darısı ben ve bütün hamilelerin başına 🙏
_ozlmm ilk doğum mu canım
_ozlmm oğlunda varmış yeni gördüm canım ☺️ ilk doğum nasıl geçmişti