rozamomy Melike2535 canım aile hekimine gidip sorabilirsin sonuç onun ekranına düşmüştür, e nabiza geç düşüyor
Dnzaly Ebaki inşallah ya bakalım tekrar test alacam adet günüm tamamen geçti eger olsaydım suan temizlenmiş olmam lazımdı arada kasıklarım ağrıyor başım çok ağrıyor ve sürekli tuvalete gidiyorum belim asırı ağrıyor tatlı tatlı
Esraydnn Melike2535 şimdiden hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın kan testinden de ☺️ bu erken gebelik testinin markasını öğrenebilir miyim bir de nereden aldığını?
peaceandlove Melike2535 ben daha reglime 2 gün varken silik çizgiyle öğrenmiştim bebeğimi ertesi gün kan tahlili verdim 114 çıkmıştı kan tahlili için beklemene gerek yok hemen ortaya çıkar
Melike2535 Kızlar beta 14 ciktiiii kimyasala donmesinden çok korkuyorum yarın özele muayeneye gidicem
Aysnragc Melike2535 Melike2535 bende 2 kere kimyasal yaşamıştın korktum tekrar olur diye özele gittim derdimi anlattım 26 çıkmıştı Progrsteron değerime de bakmışlardı yüksek olması gerekiyordu sonra iğne ve progestanla destekledik. Özel ilgileniyor pıhtılaşma gibi bi sorun varda muhakkak gidin hiç beklemeyin
hhilalc Melike2535 hayırlı olsun canım 🙏🏻🥹 muayene olduktan sonra da yaz merak ettik 🙂 inşallah problem yaşamadan hayırlı haberler alırsın 🙏🏻
Aysnragc Melike2535 Ben aynı gün gitmiştim ama bisey olmaz herhalde bazı doktorlar keseyi görmeden vermiyorlar ama siz diretin sürekli kaybın oluyor diye belirtin
Azra_Mom Melike2535 tamam o zaman canım ben karıştırdım hakkımda hayırlısı olsun istiyorsan eğer vardır inşallah
Pamiramsi Melike2535 erken gidiyorsun doktora muayeneye ama ne kese ne de başka bişe göremez şuan bence bekle bir hafta felan sonra git değerin yükselsin 🤩
Melike2535 Pamiramsi canım bana göre de erken ama iki kimyasalım var öncesinde ve suan devam eden bi haftalık lekelenmem var belki progestan yazar diye gidiyorum çünkü kendi başıma alamıyorum doktor gormeden