kizbebekannesii Mrlbrk evet canım bunu da not ediyorum sonu a ile bittiği için erva nın soylerken de hoş geldi
Minikdunyam kizbebekannesii bende Fatıma Erva koyacağım inşallah ama Fatıııımaaa özellikle vurguluyoruz eşimle 😂 kaynanam deli oldu artık tamam yahu anladık diyerek
kizbebekannesii Minikdunyam ya benim fatma annemın adı o yuzden fatıma diye kullanmayız sanırım ama tabiki arapçada fatıma diye geçiyor o şekilde seçip koysaydık fatıma derdim bende 😂
Hllergn kizbebekannesii Bence Türkçe bir isim koyabilirsin. Aybike, Ece, Aydan, Umay bunlardan bazıları. sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗
kizbebekannesii Hllergn evet öztürkçe isimleri de seviyorum canım annemin ismi fatma yanına düşünebilirim.
kizbebekannesii TugbaSerhat bunu da düşünmüştüm demek ki aşağı yukarı aynı şeyleri yakıştırıyoruz herkesle 🥰❤️
Minikdunyam kizbebekannesii emin ol fatıma koysanda kimse o şekilde söylemeyecek.. bizde de fatıma diyeceklerini sanmıyorum direk Fatma diyorlar zaten 😂 ama kimlikte öyle yazacak bende seslenirken öyle seslenirim ama gerisi çok mühim değil