serapmusta An itibariyle 37 haftayı bitirdik. Son 21 gün tabi kızım gününü beklerse. Sizde durumlar nasıl? Tüm hazırlıklarınız tamam mı?
Tugbayalci Benim de uygulamaya göre son 20 🫶🏻🫶🏻 aşırı heyecanlıyım. Umarım her şey sağlıkla yolunda gider 🙏🏻🤗
serapmusta Tugbayalci inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız. Artık heyecan korku her şey dorukta. Ne olacak nasıl olacak ne zaman olacak sürekli düşünüyorum
Tugbayalci Benim yenidoğan bebeğe göre her şey hazır ama bebek odasının eksikleri var perde ve duvar kağıdı gibi
serapmusta perihankrkya özel bi nedeni yoksa kendi isteğiniz mi sezaryen? Benim ikinci hamileliğim ve normal doğum bekliyoruz ama başıma gelecekleri bildiğim için biraz çekiniyorum galiba
perihankrkya serapmusta ilk gebeliğimde 36+0 da zorunlu sezeryan oldum bunda da ayni sekilde sezeryan olacagim ☺️
3_oglan_annesi perihankrkya bişey sormak istiyorum ama özelde doğum yapacağınız için farklı olablir belki tarih verilmeden önce tahlil yaptinz mi birde yatış olacağınız gün mü ameliyata alinacaksinz bnm dewlet olduğu için merak ettim
serapmusta Aslında ben daha erken gelir diye bekliyorum ikinci doğumlar daha erken oluyor diyorlar. Oğlum 40+0 da kendi sancımın başlamasıyla gelmişti ama kızımda o kadar beklemek istemiyorum içten içe bi merakla bekliyorum bi an önce gelse artık diye
Nevrie serapmusta son 19 🩵 ama oğluşum 30 dan beri erken gelmeye aceleci hem korkuyor hemde artık doğsun istiyorum ☺️ inşallah hepimiz sağ salim kavuşalımm 🥰