gzdalp 33. haftadayım tahmini doğum tarihi 12 Mart gösteriyor. Ama ben sezeryan istiyorum o yüzden Mart’ın ilk günleri falan olur heralde hayırlısıyla🙏🏻 Siz kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz paylaşalımm🤗
asilsmom gzdalp sizin martin ilk haftasi bende sezeryan istedigim icin son haftasi olur diye düşünüyorum 🥰🥰28. Haftaligiz🤲🏼🙏🏽❤️🧿😘
haticestc gzdalp bende 32. Haftamdayım tahmini doğum 15 mart 👼🏻 Nasipse normal istediğim için paşanın keyfini bekleyeceğiz 🤷♀️
Hacer61 asilsmom bende aynıyım 28 haftaligim normal istiyorum ama yapabileceğimi çok sanmıyorum sanırım mart sonu gibi sezeryan olur sağlıkla gelsinler inşallah
Deletedmom56 32 haftadayım bende. Benim 17 mart görünüyor normal düşündüğüm için nasip olursa eğer 😍🥰
Aysen971 31+6 haftadan merhaba ☺️ Tahmini dopumumuz 17 mart gösteriyor hayırlısı olsun hakkımızda paşamın kafa yukarıda hala sanırım bu gidişle bende sezeryan olucam sanki 😂😂
gzdalp Fatmadamlasimay normal doğum korkum yok ama doğum esnasında olabilecek şeylere karşı biraz korkum var sezeryanda kendimi daha rahat hissedicemi düşünüyorum tabiki tercih meselesi😊
NvS Meraba bnde 31+5 haftalık hamıleyım doktorm normal gozukuyo dogum dedı tahmını 18 mart ama bnm kızım o kadr beklemıcek gıbı artık hayırlısı ile gel kuzm dıe beklıyorm ☺️
ghost35 Bende 33teym 14 mart sata göre ultrason 6-7 martı gosterıyo degısıyo.. muhtemelen bnde sezeryan olucm gibi ama gune nezamn karar verr doktr bilmiyorum 38 de alınır dyen var 39u brkler dyen var
Melekhira ghost35 insallah bende sezaryan olurum sezaryan olmam için yapabilcegim bişey varmi 🙄normalden cokkk korkuyorum doguramam korktugum zaman baygınlık geciriyorum çünkü
Nurcanbudak gzdalp 35+5 siz tahmini dogumm 15 subat normal gözüküyor hersey ama inşallah ters bi durum olmaz normal yapariz allah herkesin evlatlarini annelerine bagislasin 🤗🤗🤗
Babyboy_i Sezeryan olacagim icin 4 mart dedi doktor amma normal dogum vaktim 18 mart💕oglusum gelicek insAllah 31+5
Asyanil Babyboy_i çok erken değilmi 4 mart😱benimde tarihim 18mart normali bende sezeryan olucam daha tarih konuşmadık ama ben hep 8-9-10mqrt gibi düşünmüştüm şuan şaşırdım
Yilmazfatma gzdalp 33+2 benimde martin 7 ama ben şubat sonu bekliyorum hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebislerimizi
Cemreemine Melekhira valla bende korktugum icin istiyorum hatta dua ediyodum bebek donmesin diye ama donmus bile 😊 acaba tekrar bas yukari donermi merak ediyorum 😂
ghost35 Melekhira ben daha doktorumla konusmadım bıle kendı kendıme karar verdim😬 zorlamıyo ama benım doktorum muhtemelen sorun cıkartmaz sezeryan olurum
eMineHrn3807 gzdalp 32+0 olduk oğlumla 16 Mart doğum tarihimiz normal doğum istyrm Ama bakalm nasip olursa oluşum biraz tosbiş doktor teyzesi böyle giderse sezeryan alırım dedi O yüzden ben yinede beklemek istyrm 🤭🤭😇 sağlıkla gelsin yeter 💙👼🏻