Silaybooo123 Ruyagibi1 2 kutu kulandım ama mamadan mı değil mi bilmiyorum sürekli kıvranıyor gaz damlası kullanmamız rağmen
Mervealya1992 Silaybooo123 o bebekle alakalı bence kozım 38de 3500 doğdu hep iştahlı bebekti her markayıda yedi kılosu hep vardı
Silaybooo123 diyarnursezer ben ilk baş sma optipro kullandım daha sonra gaz yapar gibi geldi hipp aldım 2 kutu ondan kullandık gazı olan bir bebek mamadan diye düşündüm ve aptamil aldım ona göre değiştiricem olmazsa
diyarnursezer Silaybooo123 benim kızımada sma aptamil gaz yapmıştı kolik bir bebekti + olarak kızım kaka yapamıyordu aptamil kullanırken sürekli biz müdahale ediyorduk haftada kac gün acile gidiyorduk. hipp kullanınca kaka sorunuda gaz sorunuda bitti ayrıcs baya da kilo aldırdı 18 aylık şuan 7 ay önce kendi mamayı bıraktı hala kilosu iyi
Ruyagibi1 Silaybooo123 benim kızım 6 aya kadar başka mama içmedi doktorda bu markayı söyledi mama ister istemez gaz yapıyor acilde ateşler içinde kaç kere lavman aldı 6 aydan sonra değiştirdim zaman zaman hala gazı oluyor 15 aylık 16 kilo şuan bebekten bebeğe de fark ediyor kilo bende mama kullanmamışim ama baya kilolu bir bebekmissim genetik bazı şeyler
Mervealya1992 Silaybooo123 onuda kullandım en iyisi oydu yaaa ama tabı her bebege iyi gelmeyebılır deneye deneye bulcan
hepoyleolurzaten__ Silaybooo123 Ben ikizlerime Aptamil kullandım ilk gerçekten güzel kilo aldırdı ama aşırı köpüklü bir mama olduğu için değiştirdim şuan Bebelac gold kullanıyoruz ondan da memnunum
myavocado Silaybooo123 hastanede hipp vermişlerdi, oradaki hemşireler onu önermişti, ilk onu aldım sonra doktorumuz da onla devam edin iyidir dedi. Ben onu kullanıyorum, 1 aylık bebeğim memnunuz bir sıkıntı yaşamadım
Ruyagibi1 Zeynep9120 kan alma da sadece sorun yaşıyoruz damar bulamıyorlar onun dışında doktorlar bu konuda kızım için olumsuz bir şey söylemedi bende endiselenip gittim yoksa 🤣🤣
Zeynep9120 Ruyagibi1 haha tombik kollar tabi damar gozukmuyo yaa yerim öpün benm yerime maşallah her bebek farklı saglklı olsunlarda kilo boy genetık zaten ailede vardır illaki tombiş :)
myavocado Gulayada ay ebnim bebeğim zaten aşırı gazlı 🥲 doktor da önerince ha c aklıma gelmedi mama ve gaz olayı, valla haklı olabilirsiniz belki de gazını arttırıyor, ben de araştıracağım