Suadmsv canım kanamadan sonra hemen değilde 1 hafta sonra falan pozitif cıkıyor diye okumuştum burda umudunu kaybetme gerisi gelmediyse yerleşme olasılığı yüksek

Suadmsv canım benim ilk gebeliğim de yerleşme kanaması gelmişti peçeteye geldi adet oldum sandım daha da gelmedi iki üç gün sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı. İkinci gebeliğim kimyasal oldu a onda da yerleşme kanaması yaşadım ve görür görmez test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Tabi herkesin ki farklı gelişebilir mesela şu an da gebeyim ve yerleşme kanaması hiç görmedim çok bekledim takip ettim ama gelmedi.

Parilti007 pembe gibiydi sanırım canım ya da kırmızı tam hatırlamıyorum regl sandıgım için.. iki sefer peçeteye geldi leke gbi bir daha olmadım

-guzelanne1 3 gün oldu kanama olalı.. bugün yaptım malesef.. sanırım başka bir sağlık sorunum var bana dua edermisiniz sorun yaşamayım..

Suadmsv

Suadmsv lütfen öncelikle sakin ol olur mu bende sen gibi oldu mu olmadı mı diye aklımı oynatacaktım günüm geçmeden leke benim de gelmişti arada sancılarım oluyordu kan testim de normal evde yaptığım test de negatifti hep ona güvenerek evde ağır işler yaptım hamama gittim hastalandım ilaç içtim falan en son reglim 4 gün geçtiğinde pozitif oldu yani geç döllenme umudunu kaybetme rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah 🙏