aybukee10 glycnkrt sarı yeşil renkli mi akintiniz? Tam idrar tahlili yapti doktor temiz çıktı. Vajinal suruntu vs alındı mı bunun için sizden hiç
glycnkrt aybukee10 evet sarı desem sarı değil yeşil desem yeşil değil. yani koyu yeşil olmadı hiç. hatta böyle minik top şeklinde akıntı. idrar testi kültürü hepsini yaptırdım temiz çıkıyor. vajinal sürüntüyü duymadım o yüzden hiç yaptırmadım.
Zhrbjts aybukee10 idrardan ziyade doktorunuz kültür alabilir mantar vs de olabilir bir cubuk ila vajenden ornek aliyorlar ya onuda yaptırin bence yada akıntinız peceteye bulaşıyorsa resmini cekin doktora gosterin ona gore tahlil ister ama renk koku vs bildirerek doktorunuza mutlaka iletin
Emos42 aybukee10 doktorlar hamilelikte enfeksiyon herşeyden daha zararlı diyorlar ben şimdiye kadar aylık düzenli süruntu testi yaptırdım en son enfeksiyon çıkmadı bir daha yaptırmadım bir zararını da görmedim testi alırken ekstra özenli davranıyorlar zaten
Foreverr aybukee10 zaten kötü bi koku varsa o zaman enfeksiyon oluyor siz gözlemleyin yinede gittiğinizde bi sorun bunu idrar alıp baksnlar
aybukee10 Aeell bununla ilgili doktor bir şey verdi mi fitil vs? Benim de kasinti vs yok. Sizin ne kadar sıklıkla yeşil vs akinti geliyor acaba
Kplnsyd Bende de oluyor vajinal enfeksiyon muhtemelen, fitil kullanmıştım ama bu ara yine başladı hafiften
Foreverr aybukee10 ayy çok güldüm 😂 buna sizi rahatsız edici bi kokusı olur zaten normalde de zaten gebelikte akıntı çok oluyor vücudun salgıladığı hormonlardan kaynaklıda oluyor benim hep oldu 😂
Kplnsyd aybukee10 hayır geçmedi sonraki muayenede yine fitil vermişti , o zaman düzelme oldu ama bu aralar yeniden başladı
Dileeekk aybukee10 benimde sizin gibi başta vardı endişe duydum doktora gittim doktor gözlemleyelim dedi ve ilk 12 hafta ilaç kullanmamı önermedi yazmadı 12 hafta dolduktan sonra fitil verdi geçti şuan 27+2 tekrar başladı sarı yeşil akıntılar hamilelikte çok rastlanan şikayetlermiş çok telaşlanmayın ama ihmalde etmeyin kontrole gittiğinizde doktorunuza söyleyin
aybukee10 Dileeekk ilk 12 hafta fitil de vermedi dimi ilk haftalar da çok yoğun muydu akinti peki kasinti vs var mıydı acaba
GulsenUlu aybukee10 benim de olmustu, doktoruma soyledigimde curuk balik kokusu var miydi diye sordu, koku yoktu, o yuzden sorun degil demisti. Siz yine de doktorunuzu bilgilendirin bence
Nazo_avlu aybukee10 sarı yeşile dönük akıntı var diyince doktor enfeksiyon kedın dedı tahlıl yaptı gercekten oyle cıktı sımdı yıne oldu enfeksiyon tedavisinı oluyorum