aybukee10 4 hafta 5 günlük hamileyim. Ara ara sarı bazen de cok nadir yesilimsi akinti geliyor kasinti yanma vs gibi başka şikayetim yok. Normal mi ? Benzer durum yaşayan var mı? Doktor randevum haftaya. Endişe duydum
Rabiamina aybukee10 acile gitme şansınız varsa gidin tahlil verin. Enfeksiyon var gibi ilerlemeden ilaç kullanmanız daha iyi
Zhrbjts aybukee10 ilk haftalarınd abendedw oluyordu böyle sarı gibi yesil gibi degil gibide anlamamıştım sonuclar normaldi galiba hormonlardan fakat yinede tahlil yaptırmayı ihmal etmeyin evhamlanmayında 🌸
Sevmer123 Aynı durumu ben de yaşadım doktoruma söylediğimde o da enfeksiyondan şüphelendi ancak idrar ve kültür testim negatif çıktı. Neden böyle bir surum oluyor anlamlandıramadım ben de açıkcası
Emos42 Sevmer123 bende de idrarda kültürde sıkıntı yoktu ama aynı zamanda vajinal süruntu testi alındı onda çıktı enfeksiyon akıntı için idrara değil vajinal süruntu testine bakılıyormus zaten
aybukee10 Sevmer123 benimde idrar testim temiz ama ara sıra yeşil akinti geliyor. Size bunla ilgili bir ilaç vs verdi mi
Mtiryaki 36.haftadayım gebeliğimin başından beri enfeksiyon var kullanmadığım ilaç kalmadı, geçiyor sonra tekrar başlıyor. Doktorum yüksek doz antibiyotik veremediği için ufak dozlar veriyo hep o da geçirmiyo
aybukee10 Zhrbjts idrar tahlili verdim temiz çıktı siz hangi tahlilleri vermiştiniz acaba ara ara sarı gibi yeşil gibi akintim var
Nazo_avlu aybukee10 bahsettıgınız sey enfeksiyon bence benımde oyleydı gebelıgın basında çok sık görülüyor zaten idrar verin
Zhrbjts aybukee10 idrardan ziyade doktorunuz kültür alabilir mantar vs de olabilir bir cubuk ila vajenden ornek aliyorlar ya onuda yaptırin bence yada akıntinız peceteye bulaşıyorsa resmini cekin doktora gosterin ona gore tahlil ister ama renk koku vs bildirerek doktorunuza mutlaka iletin
Nazo_avlu aybukee10 sarı yeşile dönük akıntı var diyince doktor enfeksiyon kedın dedı tahlıl yaptı gercekten oyle cıktı sımdı yıne oldu enfeksiyon tedavisinı oluyorum
Emos42 aybukee10 vajinal muayene gibi çatala çıkıyorsunuz kulak çubuğu gibi bir şeyle rahîm ağzında süruntu alınıyor çok kısa sürüyor zaten
Emos42 aybukee10 doktorlar hamilelikte enfeksiyon herşeyden daha zararlı diyorlar ben şimdiye kadar aylık düzenli süruntu testi yaptırdım en son enfeksiyon çıkmadı bir daha yaptırmadım bir zararını da görmedim testi alırken ekstra özenli davranıyorlar zaten
Foreverr Şeffaf sarı beyaz akıntılar normal ama yeşilimsi akıntı enfeksiyon ve kokuluysa tabiki benimde hamileliğimde sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyodum ilaçla geçiyodu bi zaman sonra tekrarlıyodu siz doktora gidın bunu söyleyin yeşil olmaması gerek
aybukee10 Foreverr sarı gibi de yeşil gibi de tam emin olamadım yeşil gibi bi kez geldi gozlemleyip devam ederse diyeceğim
Foreverr aybukee10 zaten kötü bi koku varsa o zaman enfeksiyon oluyor siz gözlemleyin yinede gittiğinizde bi sorun bunu idrar alıp baksnlar
glycnkrt aybukee10 ilk gebeliğimde de doğuma kadar sürdü. idrarda yanma ağrı olmadığı için doktorum kaşıntı olunca fitil verdi tabi fitil kullandıktan 1 hafta sonra yine başlıyordu. bazen 1 ay sonra. idrar testi kültürümde temiz çıkıyordu. şimdi ikinci hamileliğim maalesef yine var. kaşıntı çok fazla olunca fitil verdi. idrarda yanma ağrı yoksa endişe duymuyorum.
aybukee10 glycnkrt sarı yeşil renkli mi akintiniz? Tam idrar tahlili yapti doktor temiz çıktı. Vajinal suruntu vs alındı mı bunun için sizden hiç