Mtiryaki Kızlar 10 Ekim randevu aldık hayırlısıyla Ada kuşum gelicek. Var mı benim gibi 10 Ekim’de doğuracak olan🌸
Burcu-2634 Mtiryaki tahminimce bana da 10 Ekim der ama ben 13 Ekim istiyorum bakalım Perşembe randevumuz var söyliycem 🙂
iremsevinc Mtiryaki 10 ekim dedi banada doktor ama ben 7 ekim istedim tamam dedi bakalım bugün kontrol var tam netleşcek ama erken gelme ihtimalide çok yüksek ☺
Mtiryaki Burcu-2634 Burcu-2634 10.10 oluyo ya o yüzdem güzel tarih diye düşünmüştüm tabii siz nasıl isterseniz onu yapıyolar ❤️
yilldizyilldiz Bizim de 7-10 ekim arası görünüyor, haftaya tam günü belli olacak bakalım. Heyecanlıyım çok.🥹
Burcu-2634 Mtiryaki devlet hastanesi olunca pek hastaya bakmıyolar ama doktorum çok iyi kabul eder gibime geliyo
iremsevinc Mtiryaki ay yok 7 olcak zaten de bakalım ne zaman gelir bugün tam net konscz sıra beklıom doktora😀
Bendiyebiri_ Mtiryaki benimki normal doğum doktoruk 9 10 ekime kadar sancı su falan olmaz ise uyarı ile ve suni sancı ile doğum yapacağım
Mtiryaki Bendiyebiri_ sağlıklı bir şekilde doğsun da bebişlerimiz hiç fark etmeznormal ya da sezeryan🌸🌸
Bendiyebiri_ Mtiryaki ilkim normal doğum idi ya inşallah buda o şekil olur çünkü sezeryandan çok korkuyorum