2princessmother Meraklojist ayy çok güzellermiş ☺ instagram yok ama bakıcam bir şekilde canım teşekkür ederim
Leylaaa_46 2princessmother ben kendim yapacağım daha uyguna geliyor . İşime özel kutu ve çikolata için etiket yaptırdım 75 tane . Çikolata sipariş vereceğim . Toplam maliyeti 500 tl yapıyor . Sorduğum zaman fiyatları 1500 tl den başlıyor
2princessmother Leylaaa_46 mantıklı valla bende şuan baya arayıştayım en kötü çikolata alıp kendim yapıcam
gktgmom 2princessmother kargo ücreti dahil 1950₺ tutmuştu canım 100 adet madlen çikolata büyük boy kolonya ve 20 adet magnet yaptırmıştım memnun kaldım lezzetide iyiydi
2princessmother gktgmom bakıcam o siteye de çikolatalar baya güzel gözüküyor kutusu baskısı felan çok tatlı
Ece94 2princessmother tatbakta çok tatlı bebek çikolataları var ben oradan almayı düşünüyorum. Bir bak istersen
2princessmother MSP kesinlikle bilmediğimiz bir yerden alıcaz lezzet kötü olduktan sonra para çöpe gidecek diye korkuyorum valla 5 kuruş fazla olsun güzel olsun verdiğimiz paraya değsin en azından
Ahsennurr 2princessmother ben daha önce burda benzer postlarda görmüştüm yaptıranı beğenmişlerdi bende ordsn yaptırmayı düşünüyorum
2princessmother Ahsennurr yorumlar güzel hiç kötü yorum yok fiyatta aşırı uygun denemek lazım aslında ama işte insan cesaret edemiyor 😏😄
Ahsennurr 2princessmother canım sen ne zaman alwcaksın bilmiyorum ama ben 10 gün içinde almış olurum istersen gelince yazarım güzel veya kötü diye sende ona göre alırsın yada başka bir yere bakarsın
2princessmother Hka_hilal biraz göze süslemesi hitap ediyor ama 45 tane 900 çok fazla bence insanlar şaşırmış valla ayıcık alıp kutuya yapıştır al sana süsleme 😄🤦♀️ neye 900 istiyormuş acaba merak ettim içinde en kaliteli çikolata bile olsa 45 haneye o para fazla
Hka_hilal 2princessmother ben de düşündüm acaba ben yapabilir miyim diye çünkü çok basit aslında bi deneyeceğim